Nu vanaf
€ 38.490,-

Abarth 500e

Details

Klaar voor een rit vol rijplezier? Stap dan in een van de twee nieuwe Abarth-modellen: de Abarth 500e en de Abarth 500e Turismo. Deze auto’s zijn speciaal ontworpen om je behoefte aan adrenaline te vervullen. Kies je favoriet en maak je klaar om de opwinding te ervaren terwijl de schorpioen energie omzet in emoties, geavanceerde technologie in adrenaline en duurzaamheid in prestaties.

Met zijn krachtige 42 kWh-batterij en een vermogen van 155 pk (113,7 kW) heeft u een bijzonder snelle acceleratie naar 100 km/u en wel binnen 7 seconden. Uiteraard is het echte Abarth  geluid niet vergeten want bij de Turismo uitvoering wordt er, door middel van een sound generator, het ‘gebrul’ nagebootst. Ook beschikt de Abarth over 3 verschillende rijmodi genaamd Turismo, Scorpion Street en Scorpion track. Hiermee heeft u zelf de mogelijkheid om de set-up van de aandrijflijn en het onderstel aan uw voorkeuren en rijomstandigheden aan te passen.

Aan de buitenkant is dit nieuwe exemplaar direct te herkennen aan de merknaam Abarth in de voorbumper en op de achterklep. Met zijn sportieve kenmerken zoals de matt grijze spiegelkappen, 17-inch lichtmetalen velgen, de sportieve voorbumper met luchtgeleider en scherpe lijnen zorgt het samen voor een krachtig en sportief geheel. Uiteraard is het interieur ook compleet veranderd. Zo beschikt de Abarth 500e o.a. over een 10,25” touchscreen navigatie met Buetooth, DAB en USB, Apple Carplay/ Android auto,  een driespaaks stuurwiel en de Abarth kuipstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen.

Nu €2.950 overheidssubsidie op een Abarth 500E ! 

De Rijksoverheid stimuleert elektrisch rijden voor de particuliere rijder. Daarom is er een subsidie geïntroduceerd om goedkoper een elektrische auto aan te schaffen of te private leasen. De Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) geldt voor de aankoop of lease van nieuwe en gebruikte, volledig elektrische, middenklasse personenauto’s. Zo wordt elektrisch rijden wel heel aantrekkelijk. 

U rijdt de sportieve Abarth 500E nu dus nog voordeliger! Na aankoop of het aangaan van een leaseovereenkomst van de Abarth 500E, heeft u de mogelijkheid om bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) uw SEPP aan te vragen. Dit doet u voor het kalenderjaar waarin de lease- of koopovereenkomst is afgesloten. De toekenning en uitbetaling van de SEPP gaat buiten Zeeuw om, daarom kunnen onze collega’s niet betrokken worden in het proces. Benieuwd naar de voorwaarden of direct aanvragen? Dat kan hier.

Prijzen

De Abarth 500e hatchback is te bestellen vanaf €38.490,- en de cabrio vanaf €41.490,-. Kiest u voor de Abarth 500e Turismo hatchback , de meest luxe uitvoering, dan is deze leverbaar vanaf €42.490,- en de cabrio vanaf €45.490,-.

 

Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad
HomeAbarthModellenAbarth 500e

Heb je een vraag?