Abarth 500e Scorpionissima
Nu vanaf
€ 44.000,-

Abarth 500e Scorpionissima

Details

De Abarth 500e Scorpionissima laat zien dat felheid, sportiviteit en comfort wel degelijk te combineren zijn met het elektrisch rijden. Hiermee breekt er ook voor Abarth een nieuw tijdperk aan.

Met zijn krachtige 42 kWh-batterij en een vermogen van 155 pk (113,7 kW) heeft u een bijzonder snelle acceleratie naar 100 km/u en wel binnen 7 seconden. Uiteraard is het echte Abarth ‘gebrul’ niet vergeten want door middel van een sound generator wordt dit geluid nagebootst. Ook beschikt de Abarth over 3 verschillende rijmodi genaamd Turismo, Scorpion Street en Scorpion track. Hiermee heeft u zelf de mogelijkheid om de set-up van de aandrijflijn en het onderstel aan uw voorkeuren en rijomstandigheden aan te passen.

Aan de buitenkant is dit nieuwe exemplaar direct te herkennen aan de merknaam Abarth in de voorbumper en op de achterklep. Met zijn sportieve kenmerken zoals de matt grijze spiegelkappen, 18-inch titaniumgrijze facetgeslepen velgen, de sportieve voorbumper met luchtgeleider én de vernieuwde schorpioen badges op de zijkanten zorgt het samen voor een krachtig en sportief geheel. Uiteraard is het interieur ook compleet veranderd. Zo beschikt de Abarth 500e o.a. over een 10,25” touchscreen navigatie met Buetooth, DAB en USB, een met alcantara bekleed stuurwiel en dashboardpaneel, Abarth sportstoelen en een premium JBL sound system met 6 speakers en subwoofer.

Nu €2.950 overheidssubsidie op een Abarth 500E Scorpionissima! 

De Rijksoverheid stimuleert elektrisch rijden voor de particuliere rijder. Daarom is er een subsidie geïntroduceerd om goedkoper een elektrische auto aan te schaffen of te private leasen. De Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) geldt voor de aankoop of lease van nieuwe en gebruikte, volledig elektrische, middenklasse personenauto’s. Zo wordt elektrisch rijden wel heel aantrekkelijk. 

U rijdt de sportieve Abarth 500E Scorpionissima nu dus nog voordeliger! Na aankoop of het aangaan van een leaseovereenkomst van de Abarth 500E Scorpionissima, heeft u de mogelijkheid om bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) uw SEPP aan te vragen. Dit doet u voor het kalenderjaar waarin de lease- of koopovereenkomst is afgesloten. De toekenning en uitbetaling van de SEPP gaat buiten Zeeuw om, daarom kunnen onze collega’s niet betrokken worden in het proces. Benieuwd naar de voorwaarden of direct aanvragen? Dat kan hier.

Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad
HomeAbarthModellenAbarth 500e Scorpionissima

Heb je een vraag?