Binnenkort meer bekend

Abarth 600E

De ultieme samenhang van prestatie en passie van het  merk Abarth. Deze langverwachte toevoeging aan de Abarth-familie is klaar om de normen in de wereld van elektrische auto’s te verleggen, met een ongeëvenaarde kracht en verfijnde prestaties.

Onder de motorkap huist een krachtige elektromotor met een vermogen van 176 kW (240 pk), waardoor de Abarth 600e Scorpionissima de krachtigste productie-Abarth ooit is. Maar het draait niet alleen om vermogen. De Abarth 600e heeft ook de rijstabiliteit en een uniek mechanisch sperdifferentieel, wat resulteert in een uitmuntende rijervaring.

De prestaties worden verder versterkt door samen te werken met de bandenleverancier van de Formule E, waardoor de Abarth 600e voorzien is van high-performance banden die uitstekende grip bieden onder alle omstandigheden. Deze banden, in combinatie met een perfect uitgebalanceerde weerstand, zorgen voor een geoptimaliseerd rijbereik zonder enige concessie te doen aan prestaties.

Het exterieur van de Abarth 600e Scorpionissima straalt de kenmerkende stijl van Abarth uit, met een exclusieve introductiekleur genaamd Hypnotic Purple die de sportieve uitstraling versterkt. Een aerodynamische achterspoiler maximaliseert de prestaties, terwijl 20-inch wielen en grotere remmen de agressieve look van deze elektrische krachtpatser completeren. Ervaar de perfecte combinatie van innovatie, prestaties en stijl met de Abarth 600e Scorpionissima.

Plan een proefrit Bekijk de voorraad
Technische specificaties

Disclaimer

De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.

HomeAbarthModellenAbarth 600E

Heb je een vraag?