Abarth 500e Scorpionissima 5 december 2022

De Abarth 500e Scorpionissima laat zien dat felheid, sportiviteit en comfort wel degelijk te combineren zijn met het elektrisch rijden. Hiermee breekt er ook voor Abarth een nieuw tijdperk aan.

Met zijn krachtige 42 kWh-batterij en een vermogen van 155 pk (113,7 kW) heeft u een bijzonder snelle acceleratie naar 100 km/u en wel binnen 7 seconden. Uiteraard is het echte Abarth ‘gebrul’ niet vergeten want door middel van een sound generator wordt dit geluid nagebootst. Ook beschikt de Abarth over 3 verschillende rijmodi genaamd Turismo, Scorpion Street en Scorpion track. Hiermee heeft u zelf de mogelijkheid om de set-up van de aandrijflijn en het onderstel aan uw voorkeuren en rijomstandigheden aan te passen.

Aan de buitenkant is dit nieuwe exemplaar direct te herkennen aan de merknaam Abarth in de voorbumper en op de achterklep. Met zijn sportieve kenmerken zoals de matt grijze spiegelkappen, 18-inch titaniumgrijze facetgeslepen velgen, de sportieve voorbumper met luchtgeleider én de vernieuwde schorpioen badges op de zijkanten zorgt het samen voor een krachtig en sportief geheel. Uiteraard is het interieur ook compleet veranderd. Zo beschikt de Abarth 500e o.a. over een 10,25” touchscreen navigatie met Buetooth, DAB en USB, een met alcantara bekleed stuurwiel en dashboardpaneel, Abarth sportstoelen en een premium JBL sound system met 6 speakers en subwoofer.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Abarth 500e? Op woensdag 21 december is er een unieke sneak preview! Schrijf u snel in want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Schrijf u in voor de sneak preview!

 

 

HomeAbarthNieuwsAbarth 500e Scorpionissima

Heb je een vraag?