COVID-19: welke maatregelen neemt Zeeuw Automotive? 15 december 2020

UPDATE 15 DECEMBER 18.00 UUR – Zoals gisteravond in de persconferentie is aangekondigd zijn de maatregelen vanaf vandaag (15 december) sterk aangescherpt. Geen fijne boodschap, maar we gaan er het beste van maken! Let op: dit is een ‘live’ nieuwsbericht, wij zullen u zoveel mogelijk op de hoogte houden over de door ons genomen maatregelen. Zodra de situatie veranderd, zullen wij onze maatregelen aanpassen en deze delen in dit nieuwsbericht! Hiermee willen wij laten zien dat ook wij onze verantwoordelijkheid nemen en zolang de overheid en gemeentes het toelaten u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn #ZeeuwVSCorona!

Door de hardere maatregelen die momenteel zijn genomen vanuit de overheid en gemeentes om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, hebben wij bij Zeeuw Automotive ook serieuze maatregelen genomen. Onze eerste prioriteit is het welzijn van de klant en onze eigen medewerkers en daarom volgen wij de landelijke richtlijnen van het RIVM, de BOVAG en FCA. Ten tweede is het van belang om ervoor te zorgen dat u als klant ook in deze tijd zo goed mogelijk wordt geholpen en wordt voorzien van veilige mobiliteit. Onze werkplaats blijft open voor reparatie en onderhoud. Maar onze showroom daarentegen is gesloten, echter op afstand blijven wij beschikbaar en staan wij als altijd voor u klaar!

Gewoon de service die u van ons gewend bent, maar dan net even iets anders!

Op basis van de huidige situatie hebben wij besloten om onze dienstverlening aan te passen om een zo veilig mogelijke omgeving voor zowel u als onze medewerkers te creëren. Zo gaan wij deze veilige omgeving creëren:

Verkoop nieuw en gebruikt

Ondanks het feit dat onze showrooms gesloten zijn, blijven wij online en op afstand beschikbaar voor al uw vragen.

Zo kunt u voor onze volledige voorraad terecht op onze website. Nagenoeg al onze voorraadauto’s zijn uitvoerig gefotografeerd. De volledige auto is tot in detail online te bekijken. Daarnaast heeft u ook direct alle informatie bij de hand! Bekijk onze complete voorraad of neem contact met ons op via +31 (0) 78 681 27 00.

Heeft u een specifieke auto op het oog? En wilt u hier graag de kleinste details van zien en meer over weten? Geen probleem! Wij presenteren hem graag via een videocall, WhatsApp, Zoom, Teams of Skype aan u.

Is moment aangebroken om uw net aangekochte auto aan u af te leveren? Ook daar vinden we een oplossing voor; wij leveren de auto buiten onze showroom aan u af. Mocht u zich hier niet prettig bij voelen. Neem dan contact op met de betreffende verkoopadviseur om de alternatieve mogelijkheden met u te bespreken.

Onderhoud en reparatie

Onze werkplaats blijft open. De receptie ziet er momenteel anders uit door een aantal aanpassingen. Zo houden we 1,5 meter afstand. Daarnaast willen wij u graag verzoeken om uitsluitend per pin te betalen. Hierdoor willen we het aantal contactmomenten beperken tot een minimum.

Onze medewerkers werken uitsluitend met beschermende materialen, zoals mondkapjes en beschermhoezen. Wij desinfecteren uw auto zowel bij ontvangst als nadat wij er aan gewerkt hebben. Zo kunt u uw auto veilig brengen voor werkzaamheden en ook weer veilig in ontvangst nemen.

Indien u uw auto liever niet bij ons brengt en/of haalt, kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Wij denken graag met u mee! Maak een werkplaatsafspraak of neem contact met ons op via + 31 (0) 78 681 27 00

Algemene maatregelen bij Zeeuw Automotive

  • Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand. Wij houden gepaste afstand, schudden geen handen en nemen niet plaats naast u in de auto. Wij vragen ook aan u of u gepaste afstand van ons wilt houden. Dit vragen wij aan u om voor zowel u als onze medewerkers maximale veiligheid te waarborgen
  • Onze medewerkers en bezoekers dragen een mondkapje. Vanaf 1 december is het verplicht om in openbare ruimtes een mondkapje te dragen. Bent u uw mondkapje zijn vergeten? Dat kan in alle choas, stress en hectiek voorkomen. Daarom hebben bij binnenkomst van ons pand mondkapjes voor u klaarliggen.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de high-touch-gebieden. Alle contactpunten binnen ons pand worden dagelijks meerdere malen gereinigd.
  • Onze werkplaats blijft geopend. Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? Vergeet dan niet om een afspraak in te plannen, want de werkplaats is alleen open op afspraak. De afspraak kan zowel telefonisch als via de online werkplaats planner ingepland worden!
  • Onze showroom is fysiek gesloten, maar online geopend. Heeft u al een afspraak staan met een van onze verkoopadviseurs? Uw afspraak kan helaas niet doorgaan in de vorm zoals we gepland hebben. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de alternatieve mogelijkheden met u te bespreken. Heeft u dringende vragen? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur of stuur een mail naar het volgende e-mailadres info@zeeuw.nl
  • Wij blijven voor u bereikbaar, ook online. Wij staan u graag te woord. Denk hierbij aan een videocall om de auto te bekijken en een whatsapp gesprek voor al uw vragen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per email gewoon bereikbaar! Zo kunnen wij u op afstand en met een alternatieve oplossing verder helpen.

 

Werkplaatsafspraak maken

Op het gebied van onderhoud staan wij volledig voor u klaar om uw auto van het nodige onderhoud te voorzien, zodat u weer veilig de weg op kan met een auto waar u op kunt vertrouwen! Door middel van onderstaande planner kunt u zelf, wanneer u het het beste uitkomt, heel snel en gemakkelijk een afspraak inplannen met de werkplaats. Met de online werkplaatsplanner bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag en 7 dagen in de week een afspraak in te plannen bij een van onze vestigingen in Zwijndrecht, Rotterdam of Spijkenisse.

* Let op: Het kan zijn dat onze werkplaatsplanning vol zit op de door u aangegeven voorkeursdatum. Eén van onze medewerkers zal contact met u opnemen en een (andere) datum met u overleggen.

Plan werkplaatsafspraak
HomeAbarthNieuwsCOVID-19: welke maatregelen neemt Zeeuw Automotive?

Heb je een vraag?