Welkom! Onze showrooms zijn weer open 29 april 2021

Het is zover: wij mogen de deuren van onze showrooms weer openen. Het is vanaf gisteren weer toegestaan om u te verwelkomen zonder afspraak. Er gelden wel voorwaarden, zoals een maximum van één klant per 25 m2. Daarnaast is er een einde gekomen aan de avondklok.

Niet-essentiële winkels mogen vanaf 28 april open zijn van 06.00 uur tot 20.00 uur. Het maximum aantal klanten wordt bepaald door het winkeloppervlak. Let op: in de telling van het aantal vierkante meters gaat het uitsluitend om de showroomruimte en niet om de oppervlakte van werkplaats of magazijn, vandaar dat wij per vestiging maximaal 20 klanten te gelijk mogen ontvangen. Uitgangspunt is één klant per 25 m2, kinderen tot en met twaalf jaar worden niet meegeteld. Deze maatregelen gelden tot en met minstens 10 mei 2021.

Zorgvuldigheid belangrijk

Demissionair premier Mark Rutte gaf vorige week tijdens de persconferentie aan dat we niet zonder risico’s versoepelen en dat we er juist daarom zeer zorgvuldig mee om moeten gaan. Wij willen u daarom ook vragen of u zich zo nauwkeurig mogelijk aan de maatregelen kan houden. Tegenvallers kunnen we ons niet permitteren. Om deze reden voeren wij ook een ‘actief’ deurbeleid, zodat coronamaatregelen in onze showrooms worden opgevolgd.

Plan uw showroom bezoek in!

Wilt u zeker zijn van een 1 op 1 moment met een van onze verkoopadviseurs? Dan raden wij u aan om alsnog een showroomafspraak in te plannen. Zo kunnen wij u de maximale aandacht geven en u optimaal helpen bij uw zoektocht naar een nieuwe auto. Daarnaast kunnen wij hierdoor ook beter het bezoek spreiden, zodat u op een verantwoorde manier van dienst kunnen zijn. Via onderstaande planner kunt u gemakkelijk een afspraak bij een van onze vestigingen inplannen:
 

Gewoon de service die u van ons gewend bent, maar dan net even iets anders!

HomeAbarthNieuwsWelkom! Onze showrooms zijn weer open

Heb je een vraag?