Alfa Romeo Giulia 6C Villa d’Este

EXCLUSIEVE GIULIA GEÏNSPIREERD OP HET ERFGOED VAN ALFA ROMEO

De Giulia 6C Villa d’Este is geïnspireerd op een iconische auto uit de geschiedenis van Alfa Romeo: de 6C 2500 SS Villa d’Este. De verfijning van dit toonbeeld van elegantie uit de wederopbouwjaren leeft voort in onder andere de exclusieve lakkleur van deze speciale editie.

6C 2500 SS VILLA D’ESTE: EEN STIJLICOON UIT DE WEDEROPBOUWJAREN

De Alfa Romeo 6C 2500 SS stamt uit 1939, maar kreeg zijn bekendheid pas in 1949 toen hij op het Concours d’Elegance van de Villa d’Este de aan de Coppa d’Oro verbonden publieksprijs won: de ‘Gran Premio Referendum’.

Dankzij zijn sportief-elegante stijl groeide het model, dat in slechts 36 sterk gepersonaliseerde exemplaren werd gebouwd, uit tot een designvoorbeeld voor de nieuwe generatie naoorlogse Alfa Romeo’s.

EXTERIEUR

De exterieurdetails zijn overgenomen van de Ti-versies van de Giulia en Stelvio als ultieme expressie van sportieve elegantie in Alfa Romeo-stijl.

INTERIEUR

Het interieur is afgewerkt met exclusieve details en verfijnde materialen.

MOTOREN IN DE BESTE ALFA ROMEO-TRADITIE

Het motoraanbod voor de Giulia 6C Villa d’Este bestaat uit de uiterst krachtige en efficiënte motor die zuinig met brandstof omspringt en een soevereine souplesse combineert met ultieme controle.
De Giulia is uitgerust met een 2.0-turbobenzinemotor van 200 pk/148 kW.

TECHNOLOGIE IN DIENST VAN DE BESTUURDER

Altijd veilig op weg en altijd verbonden met de buitenwereld: de Giulia 6C Villa d’Este is standaard uitgerust met rijassistentiesystemen van de nieuwste generatie en een geavanceerd infotainmentsysteem met geïntegreerde navigatie.

Bekijk de prijslijst

Nu voor
€ 63.900,-
Gratis offerte
HomeAlfa RomeoActiesAlfa Romeo Giulia 6C Villa d’Este

Heb je een vraag?