Alfa Romeo Giulia

BELEEF ‘LA BELEZZA NECESSARIA’ MET DE ALFA ROMEO GIULIA

De Giulia is de sportieve sedan van Alfa Romeo. Een ultieme mix tussen design, kracht en innovatie. Zoals bij ieder model van Alfa Romeo, is er bij het ontwerpen van de Giulia nagedacht over elk detail. Hij straalt Italiaanse elegantie uit in al zijn facetten. Rijplezier staat bij Alfa Romeo dan ook altijd voorop. Dit blijkt bij de Giulia uit de perfecte balans tussen intelligente technologie en passie voor autorijden. Je wordt namelijk ondersteund door verschillende rij assistentiesystemen, maar alleen als jij dat wilt. 

PRESTATIES DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN

De Giulia maakt van autorijden ultiem genot. De efficiënte high-performance motoren met een vermogen tot 280 pk, stellen nooit teleur. Met de verschillende uitvoeringen heb je de keuze uit achterwiel- of vierwielaandrijving. Daarnaast behoren de innovatieve wielophanging en de gewichts/pk-verhouding van een sportwagen tot het standaardpakket van de Giulia. 

ONTWORPEN OM GEZIEN TE WORDEN 

De nieuwe Alfa Romeo Giulia is uitgerust met moderne LED Matrix-koplampen en een volledig vernieuwd digitaal instrumentenpaneel in de cockpit. Maar deze luxe Alfa Romeo behoudt uiteraard zijn klassieke DNA. Ter ere van de lancering van de nieuwe Giulia, introduceert Alfa Romeo de luxueuze Competizione uitvoering. Deze uitvoering kenmerkt zich door de matgrijze kleur (Moonlight Grey), privacyglass en rode remklauwen en stiksels. De Giulia is beschikbaar in de volgende kleuren: Alfa Red, Alfa White, Misano Blue, Vesuvio Grey en Alfa Black. 

BOORDEVOL GEAVANCEERDE RIJ ASSISTENTIESYSTEMEN EN ULTIEME CONNECTIVITEIT

Alfa Romeo is van mening dat technologie niet in de weg hoort te staan van rijplezier. Daarom heb je in de Giulia de volledige vrijheid om te kiezen welke rij assistentiesystemen je wilt inschakelen. De Giulia is uitgerust met onder andere een file- en snelwegassistent, die de actieve cruise control en rijbaanassistentie met elkaar combineert. Daarnaast word je gewaarschuwd als er zich iets of iemand in je dode hoek bevindt. Ook leest de Giulia alle verkeersborden en krijg je een seintje als het tijd is voor een pauze, 

Aan connectiviteitsopties heeft de Giulia ook geen gebrek. Het infotainmentscherm is intuïtief te bedienen en gemakkelijk te koppelen aan een Android of Apple telefoon. Met de Alfa Connect Services krijg je toegang tot een breed scala aan online diensten, zoals het op afstand ver- en ontgrendelen van jouw Giulia en het checken van de onderhoudsstatus. Met de SOS-knop in de auto of via de My Alfa Connect-app, kun je rechtstreeks contact opnemen met de alarmcentrale.  

DE UITVOERINGEN VAN DE ALFA ROMEO GIULIA

De Alfa Romeo Giulia is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen: de Giulia Sprint, Giulia Ti, Giulia Veloce, en de Giulia Competizione.

DIRECT RIJDEN IN EEN ALFA ROMEO GIULIA?

Bekijk direct online onze voorraad voor de beschikbare modellen, of breng een bezoek aan onze showroom.

Bekijk onze Giulia voorraad
Technische specificaties
Onze voorraad
HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Giulia

Heb je een vraag?