Nu vanaf
€ 39.000,-

Alfa Romeo Junior

De Alfa Romeo Junior is sportief en compact, en zijn Italiaanse flair is direct herkenbaar. Alfa Romeo presenteert de nieuwe JUNIOR in Milaan, op het historische hoofdkantoor van de Automobile Club Milano. Deze bijzondere introductie heeft een tweeledig doel: enerzijds om de nieuwe designtaal van Alfa Romeo te demonstreren en anderzijds omdat Alfa Romeo trots is dat het in 1910 in deze stad is opgericht en hier diepgeworteld is. Zijn oorsprong is de basis van de perfecte balans van innovatie en traditie – elementen die Alfa Romeo met Milaan verbinden.

De Junior verschijnt als eerste in de introductieversie SPECIALE. Deze versie is de nieuwe entree tot de wereld van Alfa Romeo. Met dit model keert het merk terug in het compacte segment. Om daar toonaangevend te zijn, heeft Alfa Romeo de Junior de sportiefste en spannendste compacte auto van zijn klasse gemaakt, de enige die zowel de liefhebbers van de Giulietta en Mito als een nieuwe generatie fans (‘Alfisti’) aanspreekt. De Nederlandse verkoopprijzen zal Alfa Romeo binnenkort bekend maken.

De Junior is een exclusieve auto: hij biedt iedereen de kans om een onderscheidende en aantrekkelijke auto te rijden. Hij zal een nieuwe generatie overtuigen met zijn nieuwe design. Daarbij heeft Alfa Romeo vastgehouden aan het sportieve karakter dat het merk al sinds 1910 kenmerkt. En waarbij de sportiviteit elke dag zorgt voor een prachtige rijervaring.

In het segment van de Junior zijn talloze ‘sportieve’ versies leverbaar, maar die zijn allemaal afgeleid van alledaagse modellen. Het is een unieke auto die zijn kenmerkende stijl combineert met de meest geavanceerde technologie op het gebied van rijdynamiek, connectiviteit en comfort. Compromisloos comfort, zoals blijkt uit onder meer de bagageruimte, die groter is dan die van alle premiumconcurrenten. Er komt een hybride- en elektrische uitvoering. Beide auto’s zullen niet tekortschieten op het gebied van uitstraling of uitrusting. Want het enige wat telt is dat de nieuwste aanwinst 100% Alfa Romeo waardig is.

De hybride Junior IBRIDA is de eerste auto in dit segment die ook met vierwielaandrijving (Q4) leverbaar wordt – in de vorm van automatisch geactiveerde achterwielaandrijving. Deze versie verschijnt echter nog iets later.

De volledig elektrisch aangedreven Junior ELETTRICA is er in twee vermogensvarianten: met 115 kW (156 pk) en een actieradius van 410 kilometer, en als sportievere VELOCE met 176 kW (240 pk) – die het sportieve DNA van Alfa Romeo optimaal belichaamt.

 

Standaarduitrusting Junior Elettrica uitvoering
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst

Deze modelpagina en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de pagina geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Junior

Heb je een vraag?