Alfa Romeo Stelvio

ERVAAR DE EINDELOZE MOGELIJKHEDEN VAN DE ALFA ROMEO STELVIO

De Alfa Romeo Stelvio is de eerste echte SUV van Alfa Romeo. Een traktatie voor het oog en ultiem genot voor de bestuurder én zijn bijrijders. In de Stelvio komen design, kracht en innovatie samen tot een harmonieus en uitdagend geheel. De functioneel vormgegeven carrosserie omhult de onderliggende techniek als de sportkleding van een atleet: elk detail draagt bij aan de optimalisering van de aerodynamische eigenschappen en de prestaties. 

COMPROMISLOZE, KRACHTIGE PRESTATIES

De Stelvio is niet alleen indrukwekkend om te zien, ook zijn prestaties liegen er niet om. Hij is gemaakt om de volledige controle te nemen op de weg. Door zijn efficiënte high-performance motoren en Q4-vierwielaandrijving, voelt het alsof je in een echte sportauto rijdt. Zijn motoren worden gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie. Dit maakt soepel schakelgedrag en een hoog prestatieniveau tot een vanzelfsprekendheid. Stap in en ervaar zijn sportieve prestaties zelf. 

ITALIAANS VAKMANSCHAP IN IEDER DETAIL

De Stelvio is het toonbeeld van Italiaanse passie en vakmanschap. Zoals je van Alfa Romeo mag verwachten, is er zorg besteed aan ieder detail. Zo is het interieur afgewerkt met luxe materialen zoals echt hout, leder en innovatieve techno-stoffen. Maar ook het exterieur stelt niet teleur. De driedelige grille en gespierde flanken wekken de terechte indruk dat de Stelvio gemaakt is om de weg te domineren. De Stelvio is beschikbaar in de kleuren Alfa Red, Alfa White, Vesuvio Grey en Alfa Black. 

ULTIEM RIJPLEZIER MET OF ZONDER INTELLIGENTE TECHNOLOGIE – JIJ BEPAALT

Rijplezier staat bij Alfa Romeo altijd op nummer één. Daarom heb je zelf de volledige controle over de rijassistentiesystemen. Indien gewenst is het in de Stelvio mogelijk om level 2 autonoom te rijden. Dit betekent dat de auto zelf remt, accelereert en bijstuurt, afhankelijk van het verkeer om je heen. Zit je liever zelf aan de knoppen? Dan schakel je deze systemen gemakkelijk uit. 

De Stelvio is uitgerust met de Alfa Connect Services, voor optimale connectiviteit onderweg. De My Assistant maakt het mogelijk om met één druk op de knop pechhulp in te schakelen of in contact te komen met de alarmcentrale/ De My Remote transformeert je smartphone tot een bedieningspaneel om je Stelvio te ont- en vergrendelen, verlichting in en uit te schakelen en meer. Tot slot maakt My Car het mogelijk om op ieder gewenst moment de technische status van jouw Stelvio te checken. 

DE UITVOERINGEN VAN DE ALFA ROMEO STELVIO

De Alfa Romeo Stelvio is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen: Stelvio Sprint, Stelvio Ti, Stelvio Veloce en Stelvio Competizione. 

DIRECT RIJDEN IN EEN ALFA ROMEO STELVIO?

Bekijk direct online onze voorraad voor de beschikbare modellen, of breng een bezoek aan onze showroom.

Bekijk onze Stelvio voorraad
Technische specificaties
Onze voorraad
HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Stelvio

Heb je een vraag?