Nu vanaf
€ 42.000,-

Alfa Romeo Tonale

Design vanuit het hart

Een meesterwerk van Italiaanse design. Schoonheid en technologie, gecreëerd voor het bieden van opwindend rijplezier. Een uitzonderlijk dynamisch en atletisch ontwerp, waarin de kenmerkende stijl van het merk perfect samen gaat met de energie van de toekomst. Vang een eerste glimp op van de Tonale; een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Alfa Romeo. Opwindende rijprestaties vormen een basiseigenschap van elke Alfa Romeo.  De Tonale conceptcar loopt vooruit op elektrische mobiliteit in Alfa Romeo-stijl en biedt de beste rijdynamiek in zijn segment. Specifiek ontwikkeld om u nieuwe en intense emoties achter het stuur te bieden. De exclusieve Alfa Romeo D.N.A.-rijdynamiekregeling krijgt bij de Tonale conceptcar een nieuwe dimensie: de verschillende rijmodussen zijn specifiek afgestemd op de hybride aandrijflijn.

Hybrid of Plug-in Hybrid

De Tonale biedt twee niveaus van elektrificatie: Hybrid en Plug-in Hybrid. De Tonale introduceert de 160 pk sterke hybride VGT-motor (Variable-Geometry Turbo). De turbocompressor met variabele geometrie – gekoppeld aan een TCT 7-traps transmissie met dubbele koppeling – en de ‘P2’ elektromotor zorgen ervoor dat de 1,5-liter benzinemotor de wielen aandrijft, zelfs wanneer de verbrandingsmotor is uitgeschakeld. Alfa Romeo heeft voor deze technische oplossing gekozen om een ​​authentieke, elektrische rijervaring te bieden.

Voor Alfa Romeo geldt er maar één ding, en dat is toegang tot de wereld van elektrificatie. Maar toch blijft het merk zo op deze manier trouw aan zijn DNA.

Alfa Romeo beperkt het aantal losse opties en levert slechts twee uitvoeringen, namelijk de Super en de Ti. De Super kan worden aangekleed met het Sprint-pakket, waarmee de auto een nóg sportievere uitstraling heeft. De Ti wordt als elegant omschreven en is daarom aangekleed met het ‘Veloce-pakket’.

Houd mij op de hoogte Bekijk onze Alfa Romeo voorraad
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Disclaimer

De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Tonale

Heb je een vraag?