Nu vanaf
€ 48.500,-

Alfa Romeo Tonale

DE RIJK UITGERUSTE ALFA ROMEO TONALE

De Alfa Romeo Tonale is ontstaan vanuit puur Italiaans vakmanschap. Hij laat bij iedere voorbijganger een blijvende indruk achter. Zijn uitzonderlijk dynamische en atletische design, in de kenmerkende stijl van Alfa Romeo, wordt gecombineerd met de energie van de toekomst. De Tonale markeert namelijk een nieuwe stap in de metamorfose van Alfa Romeo. De metamorfose naar een elektrische toekomst. Ben jij klaar voor a new charge of sportiness? 

SPORTIEVE, DUURZAME TOPPRESTATIES

Dat de Alfa Romeo Tonale voorop loopt op het gebied van duurzaamheid, betekent niet dat je inlevert op prestaties. De Tonale biedt twee niveaus van elektrificatie: Hybrid en Plug-in Hybrid.

ALFA ROMEO TONALE HYBRID

De Hybrid is leverbaar met 130 pk en met 160 pk. De 160 pk uitvoering is uitgerust met een sterke hybride VGT-motor (Variable-Geometry Turbo). De turbocompressor met variabele geometrie en de ‘P2’ elektromotor, zorgen ervoor dat de 1,5-liter benzinemotor de wielen aandrijft. Zelfs wanneer de verbrandingsmotor is uitgeschakeld. Alfa Romeo heeft voor deze technische oplossing gekozen om een ​​authentieke rijervaring te bieden.

ALFA ROMEO TONALE PLUG IN HYBRID 280 PK

De Plug-in Hybrid is in al zijn facetten een echte Alfa. De achterwielen worden aangedreven met een krachtige elektromotor, en de voorwielen met een verbrandingsmotor. Om met het elektrische deel te beginnen: die bestaat uit een 122 pk en 250 Nm sterke elektromotor. Het 15,5 kWh grote accupakket werkt op 306v en is in een T-vorm in de bodem verwerkt. Met de Alfa D.N.A. drive selector kan worden gekozen uit Dynamic, Natural of Advance Efficiency. In die laatste stand rijdt de Tonale Plug-in Hybrid 100% elektrisch. De voorwielen worden aangedreven door de bekende 1.3 MultiAir viercilinder, goed voor een vermogen van 180 pk/ en 270 Nm. In Dynamic modus werken elektromotor en ICE samen, wat het systeemvermogen op 280 pk brengt. Daarmee trekt de Tonale Plug-in Hybrid een sprintje van 0 naar 100 in 6,2 seconde.  

FUNCTIONELE SCHOONHEID

De Alfa Romeo Tonale is een echte schoonheid. Zijn luxe uitstraling maakt het een auto om trots op te zijn. Het design van de Tonale is een klassieke Italiaanse mix van sportiviteit en elegantie. De kenmerkende Alfa Romeo frontgrille, opvallende velgen en zijn gestroomlijnde silhouet, maken hem een lust voor het oog. De Tonale is verkrijgbaar in de kleuren Rosso Alfa, Blu Misano, Bianco Alfa, Grigo Vesuvio, Nero Alfa en Verde Montreal. En zoals het een ware Alfa Romeo betaamt, staat de bestuurder centraal in het cockpit-ontwerp. Wanneer je plaatsneemt achter het stuur word je verwelkomd door luxe materialen en sfeervolle achtergrondverlichting, die zorgen voor een fijne Italiaanse ambiance. 

BAANBREKEND IN AL ZIJN FACETTEN

De Tonale laat mens en machine naadloos op elkaar aansluiten door geavanceerde rijsystemen. Deze Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) maken level 2 autonoom rijden mogelijk. Dit betekent onder andere dat de Tonale zelf remt, accelereert en bijstuurt wanneer nodig, waardoor je altijd perfect afgestemd bent op het overige verkeer. Naast deze rijassistentiesystemen, zorgt de My Alfa Connect app ervoor dat je jouw Tonale altijd in de palm van je hand hebt. Met één druk op de knop krijg je bijvoorbeeld ondersteuning bij eventuele problemen, kun je naar wens technische rapporten ontvangen en bedien je jouw Tonale op afstand. 

DE UITVOERINGEN VAN DE ALFA ROMEO TONALE

De Tonale is verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen: de Tonale Super, Tonale Sprint, Tonale Edizione Speciale (tijdelijk), Tonale Veloce en Tonale Ti.

DIRECT RIJDEN IN EEN ALFA ROMEO TONALE?

Bekijk direct online onze voorraad voor de beschikbare modellen, of breng een bezoek aan onze showroom.

Houd mij op de hoogte Bekijk onze Alfa Romeo voorraad
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst

Disclaimer

De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.

HomeAlfa RomeoModellenAlfa Romeo Tonale

Heb je een vraag?