Nu bestelbaar, de Alfa Romeo Tonale! 30 mei 2022

Het aftellen kan beginnen want de Alfa Romeo Tonale is onderweg! Dit is waar we al maanden of zelfs jaren op hebben gewacht en het komt steeds dichterbij, het meesterwerk van het Italiaans design!

Bestellen kan nu per direct!

Hij is nu te bestellen en de verwachtingen rondom de Tonale zijn hooggespannen. Met een lengte van 4,53 meter geldt de Tonale als het kleinere broertje van de Stelvio. De prijs van de Tonale begint vanaf €42.000,-. De SUV biedt hybride-hulp en komt uit op 130 pk. Toch iets meer pit? Kies dan de motor met 160 pk voor een meerprijs van €2000,-.

De eerste exemplaren worden begin juni verwacht. De informatie met betrekking tot de introductie zullen dan ook snel volgen! Uiteraard blijft het niet alleen bij de Edizione Speciale uitvoering. Later zal Alfa Romeo het leveringsgamma uitbreiden met overige motorenversies. Denk hierbij aan de Super en Ti, versies die te verrijken vallen met het Veloce-pakket.

Voor Alfa Romeo geldt er maar één ding, en dat is toegang tot de wereld van elektrificatie. De schoonheid en technologie zijn dan ook gecreëerd voor het bieden van opwindend rijplezier. Daarbij hoort een uitzonderlijk dynamisch en atletisch ontwerp, waarin de kenmerkende stijl van het merk perfect samen gaan met de energie van de toekomst. En toch blijft het merk zo op deze manier trouw aan zijn DNA.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

 

HomeAlfa RomeoNieuwsNu bestelbaar, de Alfa Romeo Tonale!

Heb je een vraag?