Onderhoud & Service

Zeeuw Automotive is officieel dealer van de Italiaanse merken Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo en het exclusieve Abarth en Jeep. Wanneer u bij Zeeuw Automotive een auto aanschaft, houdt de service niet op als u de showroom uitrijdt. Wij hebben de juiste expertise en originele onderdelen in huis om u optimaal van de dienst te kunnen zijn bij onderhoud en reparaties. We houden u graag op de weg is ons motto!

Mocht u elders een van deze prachtige merken hebben aangeschaft of een oudere auto hebben is deze voor onderhoud en/of reparaties bij Zeeuw Automotive van harte welkom.

Onze werkplaats is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud, apk, airco service, quickservice en banden. Via Profile Tyrecenter kunt u bij ons ook terecht voor alle banden gerelateerde zaken, ook voor uw lease auto.

Schade aan uw auto? Ook dat verzorgen wij, in dat geval nemen wij het gehele schadetraject voor u uit handen en regelen dit rechtstreeks met uw verzekeraar. Uiteraard zorgen wij ook voor vervangend vervoer.

Dankzij onze goed uitgeruste werkplaats en deskundige monteurs kunt u altijd rekenen op snelle en vakkundige service. Uiteraard kunt u daarbij rekenen op originele onderdelen en heldere prijsafspraken.

HomeAlfa RomeoOnderhoud & Service

Heb je een vraag?