Be The First Testdrive Event Lancia Ypsilon

Op zaterdag 22 juni organiseert Zeeuw een exclusief Lancia evenement: het “Be The First Testdrive Event Lancia Ypsilon”. Dit evenement biedt een unieke kans om als één van de eersten de nieuwe Lancia Ypsilon te ervaren. De Lancia Ypsilon, bekend om zijn elegante design en geavanceerde technologie, belooft een onvergetelijke rijervaring. Het is nu aan u!

Wat kunt u verwachten?

Het proefrit evenement zal plaatsvinden op onze prachtige locatie in Zwijndrecht. Hier hebben wij een demo Lancia Ypsilon beschikbaar waar u op afspraak een proefrit in kunt maken, daarnaast hebben wij een Lancia Ypsilon in onze nieuwe Lancia showroom staan welke u in detail kunt bekijken en ervaren. Onze opgeleide Lancia verkoopadviseurs staan u graag ter beschikking om u mee te nemen in de glorierijke historie en terugkeer van Lancia en u alle ins – en outs te vertellen van de nieuwe Ypsilon. Dit alles onder het genot van een Italiaans kopje koffie. Wordt u al enthousiast?

Wanneer ?

Zaterdag 22 juni zijn wij vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur geopend. Wij verwachten veel aanmeldingen dus wij verzoeken u om onderstaand contactformulier in te vullen zodat één van onze verkoopadviseurs contact met u op kan nemen om een tijdslot voor aankomende zaterdag vast te zetten. Graag tot zaterdag!

Adres: Ohmstraat 1, Zwijndrecht

Datum: 22 Juni van 10:00 uur tot 17:00 uur

Be The First Testdrive Event Lancia Ypsilon

  • Wij gaan te allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeBe The First Testdrive Event Lancia Ypsilon

Heb je een vraag?