Zeeuw Automotive behoort tot één van de officiële BRUTE-dealers 25 mei 2020

Met trots stellen wij aan u voor: BRUTE Jeeps. Zeeuw Automotive is vanaf nu officieel dealer van dit exclusieve merk, waarmee u een nieuwe dimensie geeft aan de iconische Jeep Wrangler.

Een Jeep voor wie de dingen graag net even anders doet

BRUTE Nederland is een initiatief van Jochem Mooijman en René Chaudron, zij bedachten de exclusieve en stoere versies van de Jeep Wrangler. Jochem Mooijman: “De Jeep Wrangler is een cultauto, nog steeds. Je onderscheidt je ermee van de rest. Maar een ‘gewone’ Jeep is voor velen niet genoeg. Voor de liefhebbers van eigenheid hebben wij nu de Jeep-modellen van BRUTE”. Zoals ze bij BRUTE zelf ook zeggen: “BRUTE is geen auto, het is een persoonlijk monument”.

Brute - persoonlijk monument

Nu in de showroom

Inmiddels staan de eerste twee BRUTE Jeeps in onze showroom te Zwijndrecht. Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor de aankoop en service van BRUTE Jeeps. Wij behoren hiermee tot een van de drie BRUTE-dealers voor de Benelux. De Basis voor de BRUTE-modellen vormt de nieuwe Jeep Wrangler. Het iconische model beschikt over state of the art techniek, de beste 4×4 rijeigenschappen en is mede door nieuwe motoren en aandrijflijn een bijzonder prettige reisgenoot.


BRUTE BIJ ZEEUW AUTOMOTIVE

Bekijk de actuele voorraad


Twee uitvoeringen

BRUTE gaat in Nederland van start met twee uitvoeringen: de Richmond, de meest luxe versie en de Lagoon, een zomerse versie met een knipoog naar het verleden. BRUTE staat voor alles wat de Wrangler te bieden heeft, maar dan krachtiger, exclusiever, unieker en stoerder. Zo zullen de Wranglers volledig door BRUTE onder handen genomen worden en luxe worden afgewerkt, met keuze uit een palet specifieke custom kleuren voor in- en exterieur. Verder zijn er verregaande mogelijkheden om de BRUTE verder te individualiseren.

BRUTE - lagoon

Vijf jaar garantie

Alle aanpassingen zijn door BRUTE specifiek voor de Jeep Wrangler JL ontwikkeld.

Na de ombouw worden de auto’s onder de BRUTE-merknaam op de markt gebracht. De aanpassingen zijn extra interessant, omdat deze binnen de normen blijven van de typegoedkeuring en de veiligheid- en kwaliteitsnormen. Daardoor blijft de officiële Jeep-fabrieksgarantie van vijf jaar behouden. Er is een nauwe samenwerking met de Nederlandse FCA Jeep importeur, waardoor ook een BRUTE op de volle service kan rekenen van het Europese servicenetwerk.

Maak kennis met exclusiviteit

Kom nu langs in onze showroom te Zwijndrecht om alle mogelijkheden te bekijken van BRUTE. Maak kennis met de hoogwaardige leersoorten, talloze afwerkingsmogelijkheden, nieuwe dakconstructies, verfijnde details en unieke aankleding. Ook vertellen wij u graag alles over het BRUTE Power & Sound upgradepakket, waarmee u tot 40 pk extra vermogen haalt uit de toch al krachtige motoren van de Wranger.

Omdat wij ook Jeep-dealer zijn, profiteert u bij ons van alle expertise die wij hebben omtrent de verkoop en het onderhoud van dit Amerikaanse merk. Daarnaast hebben wij alles in huis om uw BRUTE Jeep in optimale conditie te houden.

BRUTE Showroom

HomeBruteNieuwsZeeuw Automotive behoort tot één van de officiële BRUTE-dealers

Heb je een vraag?