DS 3

Elegant Design

Het ontwerp van de DS 3 is erg onderscheidend. Het exterieur bestaat uit een strakke belijning welke wordt gecombineerd met opvallende details. Dit zorgt ervoor dat de auto een dynamische uitstraling krijgt. Kenmerkend voor de DS 3 zijn de sierlijke LED koplampen in combinatie met de zogeheten ‘DS- Wings’ grille. Bovendien is de DS 3 leverbaar in diverse kleuren waarbij ook de kleur van het dak gepersonaliseerd kan worden. Zo creëert u u uw eigen unieke auto.

Interieur en Comfort

Het interieur straalt letterlijk vakmanschap uit. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals zachte stoffen, leder en verfijnde afwerkingen. De stoelen zijn ergonomisch ontworpen zodat u, zelfs bij lange ritten, comfortabel zit. Het dashboard is elegant vormgegeven met een 10,3” infotainment systeem. Ook beschikt de auto o.a. over draadloze Apple Carplay/ Android Auto en diverse rijhulpsystemen.

Benzine of elektrisch

Naast de 100 PK benzine uitvoering is de DS 3 ook leverbaar in de E-TENSE uitvoering. U rijdt hierbij in een 100% elektrische auto met 156 PK en een actieradius van 402 km (WLTP). In 30 minuten laadt u, door middel van de snellaadaansluiting, tot 80% van de accucapaciteit. De DS 3 E-TENSE is leverbaar vanaf €38.990,-.

Duurzaamheid en Veiligheid

De DS 3 is zo ontworpen dat hij duurzaam en veilig tegelijk is. Er is hierbij gebruik gemaakt van stevige en lichtgewicht materialen wat zorgt voor betere presaties, maar ook het brandstofgebruikt wordt aanzienlijk verminderd. Wat betreft de veiligheid zijn er diverse geavanceerde systemen aanwezig die de bestuurder ondersteunt en beschermt. Denk hierbij aan ABS, airbags, voetgangersherkenning en Active Lane Keeping Assist.

Standaarduitrusting DS 3
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst

Disclaimer

Deze modelpaginapagina en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de pagina geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeDSModellenDS 3

Heb je een vraag?