DS 4

Betoverend design

De DS 4 is van zichzelf al een verschijning op de weg. Dit komt door de gestroomlijnde en elegante exterieurlijnen welke ervoor zorgen dat hij direct de aandacht trekt. De welbekende DS- grille, een nieuw rasterwerk met diamanteffect, en de kenmerkende LED Matrix- verlichting zorgen ook voor moderniteit en exclusiviteit in het gehele ontwerp. Dit in combinatie met de verfijnde lakkleuren en opvallende lichtmetalen velgen zorgen voor een prachtige uitstraling van de DS 4, die zowel sportief als verfijnd is.

Verfijnd interieur

Het interieur van de DS 4 straalt een onmiskenbaar gevoel van puurheid uit, dankzij de naadloze integratie van displays in het dashboard, de elegante schakelaars voor ruitbediening, de geavanceerde e-Toggle-selectiehendel en de subtiel verborgen centrale DS Air-ventilatieroosters.

De ontwerpers hebben gekozen voor de ultieme verfijning door gebruik te maken van unieke materialen, zoals met vervaardigd koolstofvezel, warm bruin essenhout en natuurlijk nerfleder of luxueus nappaleder, verwerkt in het iconische horlogebandmotief dat zo kenmerkend is voor DS. Bovendien kan het interieur van de DS 4 gepersonaliseerd worden aan de hand van de diverse uitvoeringen namelijk; Bastille,. Trocadero, Rivoli, Espit de voyage (speciale editie),  Opera, Performance Line en Performance Line+. Ook beschikt de DS 4 over een 21” DS Extended Head- Up Display waarbij het lijkt alsof de digitale informatie tot wel 4 meter voor u op de weg wordt geprojecteerd. Dit geavanceerde systeem biedt u overzicht zonder dat u uw aandacht op de weg verliest.

Benzine of plug- in hybride (E-Tense)

De DS 4 is leverbaar in de benzine of in de plug-in hybride uitvoering. Kiest u voor de benzine uitvoering, dan beschikt de auto over een 130 PK. Gaat u voor de plug- in oftewel de E-Tense? Dan beschikt de auto over een 180 PK benzinemotor welke is gekoppeld aan een elektromotor van 110 PK. Elektrisch heeft u een rijbereik van 50 km (WLTP).

 

Standaarduitrusting DS 4
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Disclaimer

Deze modelpaginapagina en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de pagina geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeDSModellenDS 4

Heb je een vraag?