DS 7

De innovatieve SUV

Betreed de wereld van ongeëvenaarde verfijning en vooruitgang met de DS 7, een SUV die zijn gelijke niet kent. Naast zijn imposante motorprestaties, draagt het ook bij aan een subliem comfort, waardoor elke rit een genot wordt. De opvallende voorgrille met het kenmerkende DS Wings-ontwerp trekt direct de aandacht. De nieuwste DS Pixel LED Vision 3.0 koplampen benadrukken niet alleen de onmiskenbare DS verlichtingsstijl, maar benadrukken ook het buitengewone gevoel voor stijl.

Maar dat is nog niet alles. De DS 7 onderscheidt zich door zijn vakmanschap, gebruik van hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technologieën. Elk aspect van deze SUV ademt innovatie en finesse.

Ervaar zelf de DS 7 en ontdek hoe technologie en vormgeving naadloos samenkomen in dit meesterwerk van Frans design. Of u nu geïnteresseerd bent in prestaties, luxe of geavanceerde functies, de DS7 heeft het allemaal.

Plug-In Hybride

De DS 7 wordt standaard aangeboden als de E-Tense plug-in hybride variant. Deze uitvoering biedt een ongeëvenaarde soepele rit, en met een elektrische actieradius van meer dan 65 km (gecombineerd, WLTP), kunt u genieten van puur elektrisch rijden zonder enig compromis op het gebied van passagierscomfort of bagageruimte.

U kunt kiezen uit de E-Tense varianten met 225 pk, 300 pk of 360 pk. De twee krachtigste varianten zijn bovendien uitgerust met 4×4 vierwielaandrijving. Ook beschikt de DS 7 E-Tense over drie rijstanden voor diverse behoeften: 100% elektrisch (ZEV) voor emissievrij rijden, hybride (HEV) voor lange afstanden zonder tussentijds laden en sport voor een rijervaring vol dynamiek en adrenaline.

Wat u ook kiest, de naadloze samenwerking tussen de benzine- en elektromotoren zorgt voor buitengewone prestaties!

 

Standaarduitrusting DS 7
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst

Disclaimer

Deze modelpaginapagina en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de pagina geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeDSModellenDS 7

Heb je een vraag?