DS 9

De kracht van elegantie

Stap binnen in de wereld van weergaloze verfijning met de allernieuwste meesterzet van DS Automobiles: de DS 9. Als een koninklijke sedan die straalt tussen de DS 7 en DS 3, is de DS 9 het hoogtepunt van hun nieuwe reeks modellen. Bij de DS 9 komen de hoogste vormen van design, technische expertise en tijdloze elegantie samen in een perfecte harmonie.

Het design

In het ontwerp van de DS Automobiles staat het lichtsignatuur centraal in het ontwerp. De DS Active LED Vision-koplampen, gevormd als ware juwelen, gloeien op met een paarsachtig licht wanneer de auto ontgrendeld wordt en draaien vervolgens 180°. Deze technologie staat garant voor uitmuntende verlichting, waarbij de lichtbundel zich automatisch aanpast aan de omgeving. De achterlichten dragen ook bij aan de unieke kracht van de DS 9 E-TENSE lichtsignatuur. Ze zijn uitgerust met 3D Full LED-technologie en presenteren een fascinerende driedimensionale geschubde structuur.

De voorkant, versierd met de DS Wings, heeft een zeshoekige grille met een nieuw diamantachtig patroon. De centrale lijn, die langs de lengte van de aluminium motorkap loopt, geeft het ontwerp structuur en benadrukt het DS-embleem. De subtiele wielkasten aan zowel de voor- als achterkant benadrukken de elegante uitstraling van deze sedan op een prachtige manier.

Standaarduitrusting DS 9
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst

Disclaimer

Deze modelpaginapagina en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de pagina geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeDSModellenDS 9

Heb je een vraag?