Elektrisch rijden

Go electric en maak kennis met ons veelzijdige aanbod van elektrische en hybride modellen

Fiat 500e – Be The First

Profiteer op geselecteerde voorraad modellen nog van 12% bijtelling

Plan nu direct uw proefrit in en ervaar

Fiat 500 EV

 Fiat 500 Hybrid

Order nu

Fiat 500 Hybrid

Fiat Panda Hybrid

Order nu

Fiat Panda Hybrid

  Fiat e-Ducato

Order nu

Fiat Professional E-ducato

 Jeep Renegade 4XE

Order nu

Jeep Renegade 4XE

  Jeep Compass 4XE

Order nu

Jeep Compass 4XE

 Jeep Wrangler 4XE

Order nu

Jeep Wrangler 4XE

Voordelen elektrisch rijden – order nu!

Let’s go electric met Zeeuw Automotive

Waarom elektrisch rijden?

De elektrische auto, het vervoermiddel van de toekomst getuige het stijgend aantal elektrisch aangedreven auto’s en oplaadmogelijkheden in Nederland. Elektrisch rijden is beter voor het milieu én voor je portemonnee. Bij Zeeuw Automotive heeft u de keuze uit een breed aanbod van elektrische en hybride modellen. U kunt bij ons terecht voor onder andere de Fiat 500 Hybrid en de Fiat Panda Hybrid. Maar ook de nieuwe generatie Jeeps vindt u binnenkort bij ons in de showroom.

Ongekend populair

Elektrisch en hybride aangedreven auto’s zijn ongekend populair. Voor de Fiat 500ev en de drie aangekondigde modellen van Jeep; Renegade, Compass en Wrangler, is het mogelijk een pre-order te plaatsen. Zo weet je bijna zeker dat je straks rondrijdt in één van deze zeer gewilde modellen. 

Gemeente Rotterdam

Het verkeer in Rotterdam is een van de grootste veroorzakers van ongezonde lucht in de stad. Om de luchtkwaliteit te verbeteren, stimuleert Rotterdam het gebruik van elektrisch vervoer.

Want elektrische auto’s zijn schoon, stil en zuinig. Hierdoor dragen elektrische auto’s bij aan een gezondere en aantrekkelijke leefomgeving.Om de overgang naar elektrisch rijden te versnellen zijn inmiddels bijna 2.000 openbare laadpunten geplaatst in Rotterdam.
Heeft u behoefte aan een laadpunt? De gemeente speelt op deze vraag in met het aanvraagportaal laadpaalnodig.nl. Deze website is voor automobilisten die wonen of werken in Rotterdam en (binnenkort) een elektrisch of plug-in hybride voertuig hebben.

Bron: rotterdam.nl

Zakelijk rijden

Ook voor de zakelijke rijder is het nu mogelijk 100% elektrisch te rijden door de introductie van de E-Ducato. De eerste elektrische bedrijfswagen in de Fiat Professional range. Een voorbeeld van technologische innovatie en koploper op het gebied van veelzijdige inzetbaarheid. De nieuwe E-Ducato is veel meer dan alleen een bedrijfsvoertuig. Het is een geheel nieuwe manier van elektrische mobiliteit. Bovendien is met slechts 8% bijtelling* elektrisch rijden het voor de zakelijke gebruiker financieel nog steeds zeer interessant. 

*Op geselecteerde voorraadmodellen

Voordelen elektrisch rijden – order nu!

Lagere kosten

Uiteraard bespaart u door elektrisch te rijden op brandstofkosten. Maar wist u dat het onderhoud van een elektrische auto ook tot wel 50% lager uitvalt dan het onderhoud van een benzine of diesel auto? Dit komt omdat een elektrische auto minder bewegende delen bevat in de aandrijving, deze onderdelen slijten dus ook minder snel. U bespaart door elektrisch te rijden dus aanzienlijk op uw maandlasten!

Lage bijtelling

Voor zakelijke rijders geldt een bijtelling van slechts 16% op elektrische en hybride auto’s. Hoewel dit percentage hoger ligt dan in 2020, blijft het nog steeds financieel interessant.

Altijd een parkeerplaats beschikbaar

Alleen al in Rotterdam staan er bijna 2000 openbare laadpalen. Deze palen staan bij parkeerplaatsen die exclusief voor elektrische voertuigen zijn gereserveerd. In heel Nederland betreft het zelfs ruim 40.000 openbare laadplekken. Altijd wel een plaatsje vrij dus!

Geruisloos genieten

Vanzelfsprekend ontbreekt bij een elektrische auto het geronk van de motor. Dit betekent geruisloos van A naar B. Tenzij u van uw favoriete muziek wil genieten natuurlijk…

Beter voor het milieu

Door elektrisch of hybride te rijden draagt u uw steentje bij aan een beter milieu. De auto’s stoten geen of nauwelijks CO²  uit en zijn dus veel minder belastend voor de luchtkwaliteit en het milieu. Hiermee helpt u niet alleen uzelf, maar ook de generaties na u.

Blijf welkom in drukke stadscentra

U kunt zonder problemen stadscentra binnenrijden waar auto’s op fossiele brandstoffen geweerd worden. Steeds meer steden introduceren deze maatregel om de leefbaarheid in de drukke stadscentra te verbeteren. Zorg dat u altijd overal kunt komen met een elektrische of hybride auto, die in deze zones wél zijn toegestaan.

Proefrit

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Order – Meer informatie

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeElektrisch rijden

Heb je een vraag?