Van professionals, voor professionals
Fiat Professional Doblò
Van
€ 18.235,-
Nu voor
€ 12.125,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Fiat Professional Doblò Pro Edition

Een pro zoals tie hoort te zijn

De Fiat Doblò staat bekend om zijn ongeëvenaarde rijeigenschappen. Met een laadcapaciteit tot 1.000 kg en een laadvolume tot 5 m3 heeft de Doblò de beste papieren in zijn klasse. De echte professional profiteert nu van de Doblò Pro Edition. Extra rijk uitgerust tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Maar wacht niet te lang, deze Pro Edition is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Dit is de deal!

De Fiat Doblò Pro Edition beschikt over de efficiënte 1,6 liter 105 pk (77kw) sterke Multi-jet motor. En is verkrijgbaar in twee verschillende Lengte/Hoogte varianten. De L1H1 is al beschikbaar van €18.235 voor €12.125. De L2H1 is al beschikbaar van €19.140 voor €13.345. Inruil van uw huidige bedrijfswagen is uiteraard mogelijk en te gebruiken als aanbetaling.

Standaard voorzien van o.a.

  • Radio U-Connect 5” touchscreen met DAB+ tuner incl. geïntegreerde TomTom navigatie met kaarten voor West-Europa, USB media speler en bluetooth aansluiting
  • Unieke Bi-Link achteras voor optimaal rijcomfort i.c.m. een hoog laadvermogen
  • Airconditioning
  • Cruise control
  • Zijschuifdeur rechts
  • Volledig tussenschot met extra geluidsisolatie
  • Tweezits bijrijdersbank met opbergruimte
  • Sjorogen en verlichting in de laadruimte
  • 2x 12v aansluitingen in de cabine
  • Veiligheidssystemen als ABS met Electronic Brake Distribution (EBD) en noodstophulp, ESC met hillholder en traction+
Nu in de showroom:
Van
€ 18.235,-
Nu voor
€ 12.125,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

De actieperiode loopt van 1 t/m 31 mei 2019. De catalogusprijs is excl. btw/bpm, kosten rijklaar maken, verwijderingsbijdrage en leges. Financiering via FCA Capital Nederland B.V. (KVK 30085071) op basis van 3,99% Financial Lease, looptijd max 36 maanden, slotsom en aanbetaling mogelijk.

HomeFiat ProfessionalActiesFiat Professional Doblò Pro Edition