Nu vanaf
€ 18.900,-

Fiat Professional Doblò

Comfortabel en praktisch

De Fiat Professional Doblo is de veelzijdige bedrijfswagen die aan al je wensen voldoet. Hij is ruim, betrouwbaar en praktisch, maar ook dynamisch, comfortabel en stijlvol. Met de Doblo kun je elke klus aan, of het nu gaat om het vervoeren van goederen, personen of speciale ladingen. De Doblo heeft een laadvermogen van 750 kg tot 1.005 kg en een laadvolume van 3,4 m3 tot 5 m3.


Altijd een Doblo die bij je werkzaamheden past

De Doblo is leverbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je altijd de beste optie voor jouw werkzaamheden kunt kiezen. Je kunt kiezen uit de Cargo, de Cargo Maxi, de Cargo XL, de Combi, de Combi Maxi en de Work Up. De Cargo, Cargo Maxi en Cargo XL zijn de versies met alleen een laadruimte, met verschillende afmetingen en capaciteiten. De Combi en Combi Maxi zijn de versies met een tweede zitrij, waarmee je tot 5 of 7 personen kunt vervoeren. De Work Up is de versie met een open laadbak, ideaal voor het vervoeren van lange of volumineuze ladingen.


Zorgeloos onderweg

De Doblo is uitgerust met de nieuwste technologieën, die je veiligheid, comfort en connectiviteit verhogen. Zo heeft de Doblo onder andere een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, parkeersensoren, cruise control, een Bluetooth-systeem en een EcoJet-systeem. Met de Doblo ben je dus altijd zorgeloos onderweg, terwijl je ook nog eens brandstof bespaart.


Meer weten?

Wil je meer weten over de Fiat Professional Doblo? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien en maken een vrijblijvende offerte voor je. 

Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Bekijk onze Doblò voorraad
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Professional Doblò

Heb je een vraag?