Nu vanaf
€ 51.900,-

Fiat Professional E-Ducato

Klaar voor de toekomst

Fiat Professional presenteert met trots de E-Ducato. De eerste 100% Elektrische bedrijfswagen in de Fiat Professional range. Een voorbeeld van technologische innovatie en koploper op het gebied van veelzijdige inzetbaarheid. De nieuwe E-Ducato is veel meer dan alleen een bedrijfsvoertuig. Het is een geheel nieuwe manier van elektrische mobiliteit.

Ontwikkeld met het milieu als uitgangspunt

100% Ducato, 100% Elektrisch. Dé elektrische bedrijfswagen zonder compromissen op het gebied van prestaties en milieu. De nul-emissieversie van de efficiënte en flexibele Ducato kan elke professionele vraag aan. Ontworpen en geproduceerd volgens de meest geavanceerde kwaliteitsnormen.

De E-Ducato: compleet vernieuwd maar met de onovertroffen prestaties zoals u gewend bent.

De nieuwe E-Ducato is verbeterd op het gebied van prestaties en innovatie, met name op het gebied van verbruik en gebruikskosten. De E-Ducato is dé perfecte oplossing voor alle bedrijven die bewust met schone mobiliteit bezig zijn en voordeel doen van de gunstige totale gebruikskosten (TCO). Bij aanschaf van de E-Ducato zullen, naast belastingvoordelen, MIA en KIA regeling ook eventuele lokale subsidies gelden om de huidige bedrijfsauto te vervangen.

Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Bekijk onze Ducato voorraad
Technische specificaties
Onze voorraad
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Professional E-Ducato

Heb je een vraag?