Nu vanaf
€ 54.500,-

Fiat Professional E-Ducato

De bedrijfswagen van de toekomst

De Fiat Professional E-Ducato is de elektrische bedrijfswagen die de toekomst van mobiliteit vormgeeft. Hij is milieuvriendelijk, stil en emissievrij, maar ook krachtig, ruim en veelzijdig. Met de E-Ducato kun je elke klus aan, zonder je zorgen te maken over de actieradius of de laadtijd. De E-Ducato heeft een laadvermogen van 1.000 kg tot 1.950 kg en een laadvolume van 10 m3 tot 17 m3.


Altijd een E-Ducato die bij je werkzaamheden past

De E-Ducato is leverbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je altijd de beste optie voor jouw werkzaamheden kunt kiezen. Je kunt kiezen uit de Bestelwagen, de Dubbele Cabine, de Personenbus, de Chassis Cabine en de Platform Cabine. De Bestelwagen, Dubbele Cabine en Personenbus zijn de versies met een gesloten laadruimte of een passagiersruimte, met verschillende afmetingen en capaciteiten. De Chassis Cabine en Platform Cabine zijn de versies met een open laadruimte, die je naar eigen wens kunt inrichten of aanpassen.

Veilig, comfortabel en duurzaam

De E-Ducato is uitgerust met de nieuwste technologieën, die je veiligheid, comfort en connectiviteit verhogen. Zo heeft de E-Ducato onder andere een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, parkeersensoren, cruise control, een Bluetooth-systeem en een EcoDrive-systeem. Met de E-Ducato rij je veilig, comfortabel én duurzaam.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Fiat Professional E-Ducato? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien en maken een vrijblijvende offerte voor je.

Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Bekijk onze Ducato voorraad
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Professional E-Ducato

Heb je een vraag?