Nu vanaf
€ 12.995,-

Fiat Professional Fiorino

Geschikt voor de smalste straatjes

De Fiat Professional Fiorino is de ideale voor in de stad en de meest betaalbare in zijn klasse. Hij is compact, wendbaar en zuinig, maar biedt toch veel laadruimte en comfort. Met de Fiorino kun je overal komen, zelfs in de smalste straatjes en de drukste verkeerssituaties. Bovendien heeft de Fiorino een stoer en modern design, dat je bedrijf een professionele uitstraling geeft.  


Altijd een Fiorino die bij je werkzaamheden past

De Fiorino is leverbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je altijd de beste optie voor jouw werkzaamheden kunt kiezen. Je kunt kiezen uit de Cargo en de Adventure. De Cargo is de standaard versie, met een laadvermogen van 660 kg en een laadvolume van 2,8 m3. De Adventure is de versie met extra bodembescherming en tractiecontrole, voor als je off-road wilt rijden.


Overal op de hoogte

De Fiorino is uitgerust met de nieuwste technologieën die je veiligheid, comfort en connectiviteit verhogen. Zo heeft de Fiorino onder andere een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, parkeersensoren, cruise control en een Bluetooth-systeem. Zo ben je altijd op de hoogte! 

Meer weten?

Wil je meer weten over de Fiat Professional Fiorino? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien en maken een vrijblijvende offerte voor je. 

Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Bekijk onze voorraad
Technische specificaties
HomeFiat ProfessionalModellenFiat Professional Fiorino

Heb je een vraag?