Nu vanaf
€ 26.300,-

Fiat Professional Scudo

Verrassend veel ruimte vanbinnen

De Fiat Professional Scudo is een compacte bedrijfswagen die uitblinkt in veelzijdigheid en prestaties. Hij biedt keuze uit verschillende motoropties, waaronder diesel- en benzinemotoren en zelfs een volledig elektrische variant. De Scudo 2.0 wordt aangedreven door een 2.0-liter dieselmotor met een vermogen van 106 kW (144 pk). Ondanks zijn bescheiden afmetingen biedt de Scudo verrassend veel ruimte van binnen, waardoor hij ideaal is voor zakelijk gebruik.

Altijd een Scudo die bij je werkzaamheden past

De Fiat Scudo is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hij biedt verrassend veel laadcapaciteit ondanks zijn compacte buitenmaten. Met een laadvolume dat kan oplopen tot 6 m³ en een laadvermogen tot wel 1,4 ton, is de Scudo ideaal voor diverse transportbehoeften. Zijn hoogte van slechts 1,9 meter maakt hem wendbaar en geschikt voor stadsverkeer. De laadruimte van de standaard Scudo heeft een lengte van 2059 mm, wat voldoende ruimte biedt voor twee Europallets. Met slimme oplossingen zoals het Moduwork-concept kun je het laadvolume bovendien optimaal benutten.

e-Scudo – Een duurzame bedrijfswagen 

Ben je op zoek naar een veelzijdige en duurzame bedrijfswagen, dan is de Fiat e-Scudo precies wat je nodig hebt. Deze volledig elektrische bedrijfswagen biedt een krachtige aandrijflijn, een bereik tot 350 kilometer (WLTP) en een topsnelheid van 130 km/h. Er zijn twee accu-configuraties beschikbaar: een pakket van 50 kWh en een pakket van 75 kWh. Bovendien beschikt de e-Scudo over een korte laadtijd. Bij gelijkstroom-snelladen kan het accupakket, afhankelijk van de grootte, in slechts 30 of 45 minuten tot 80% worden opgeladen.

Een ontspannen en veilige rijervaring

De Fiat Scudo/ e-Scudo biedt geavanceerde rijassistentiesystemen voor maximale veiligheid en controle op de weg zoals Traffic Sign Recognition voor o.a. snelheidsbewaking, Lane Departure Warning om onbedoeld wisselen van rijstrook te voorkomen en het veelzijdige Grip Control-systeem voor optimale tractie. Aanvullende functies zoals Adaptive Cruise Control, Blind Spot Monitoring en Emergency Brake Assist dragen bij aan een ontspannen en veilige rijervaring.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Fiat Professional e-Scudo/Scudo of Scudo 2.0? Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien en maken een vrijblijvende offerte voor je. 

Bekijk onze Scudo en E-Scudo voorraad
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Disclaimer

Deze modelpagina en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de pagina geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeFiat ProfessionalModellenFiat Professional Scudo

Heb je een vraag?