FIAT PROFESSIONAL BEDRIJFSWAGENWEKEN BIJ ZEEUW AUTOMOTIVE! 18 maart 2021

Heeft u een nieuwe bedrijfswagen nodig? Profiteer dan van de BEDRIJFSWAGENWEKEN van 19 T/M 6 APRIL. Tijdens deze actieperiode profiteert u van:

  • 0% RENTE BIJ FINANCIERING*
  • Tot € 10.000 VOORDEEL
  • RIJDEN BINNEN 10 DAGEN

Mocht u reeds een offerte hebben, neem deze dan mee zodat u zeker weet dat u de juiste bedrijfswagenweken deal te pakken heeft.

BETAAL GEEN RENTE BIJ FINANCIERING

U betaalt tijdens de bedrijfswagenweken actieperiode, GEEN RENTE als u financiert*. We houden het graag simpel, dus de 0% financiering is van toepassing op alle modellen en alle versies. Zowel uit voorraad als nieuw te bestellen.

EXTRA VEEL VOORDEEL DANKZIJ DE RIJK UITGERUSTE ACTIEMODELLEN

Fiat Professional presenteert de PRO versies van de Talento en Ducato. Met hun rijke standaarduitrusting zijn ze nog comfortabeler en stijlvoller. Bovendien zijn de PRO versies zeer scherp geprijsd. Zo krijgt u een complete bedrijfswagen voor een voordelige prijs.
  • Fiat Talento PRO v.a. €17.975, standaard met o.a. Radio met touchscreen navigatie, airconditioning, elektrische ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, trekhaak, volwaardig reservewiel en nog veel meer.
  • Fiat Ducato PRO  v.a. €18.450, standaard met o.a. Radio met touchscreen navigatie, airconditioning, elektrische ramen, achteruitrijcamera, tablet & smartphone houder, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en nog veel meer.

RIJDEN BINNEN 10 DAGEN

Kiest u voor een van onze voorraadmodellen, dan rijdt u al binnen 10 DAGEN weg! Onze voorraad is zeer divers. Want naast de PRO actiemodellen hebben we ook de nieuwe Fiat Ducato met 9-TRAPS AUTOMAAT en nieuwe Talento met 6-TRAPS AUTOMAAT beschikbaar. Uw ideale bedrijfswagen is waarschijnlijk al op u aan het wachten.
Ontdek snel onze actuele voorraad en plan uw afspraak in!

Of neem contact met ons op

  • 📞 078 – 681 27 00
  • 📩  info@zeeuw.nl
Fiat Professional gamma 1 - bedrijfswagenweken maart
HomeFiat ProfessionalNieuwsFIAT PROFESSIONAL BEDRIJFSWAGENWEKEN BIJ ZEEUW AUTOMOTIVE!

Heb je een vraag?