Fiat Professional Talento met automatische versnellingsbak vanaf € 25.925 8 januari 2021

De Fiat Talento is segmentleider op het gebied van laadvermogen, compactheid en wendbaarheid. Met de introductie van de automatische DCT zesversnellingsbak met dubbele koppeling wordt ook het rijcomfort naar een nog hoger niveau getild.

De Fiat Talento is beschikbaar in alle carrosserietypes met gesloten bestel-, dubbele cabine en platformcabine. Met twee lengtes, twee uitrustingsniveaus, twee verschillende wielbases, laadvermogen tot 1,3 ton, een geweldige interieurergonomie en geavanceerde, hoogtechnologische instrumenten voldoet de Fiat Talento aan iedere transportbehoefte. En met de komst van de automatische DCT versnellingsbak voldoet hij ook aan alle comfortwensen.

Vermogen, koppel en lager verbruik

De Talento DCT wordt geleverd met de nieuwste 2.0 EcoJet-motoren, beschikbaar in versies met zowel 145 pk vermogen en 350 Nm koppel als met 170 pk/380 Nm, uiteraard met E6d-Temp homologatie. Beide versies zijn uitgerust met een turbocompressor met variabele geometrie, om ook bij lage toernetallen een soepele aandrijving en een flexibelere motor te garanderen. De nieuwe automatische Dual Clutch Transmission (DCT) met zes versnellingen kan ook in sequentiële modus worden bediend voor maximale rijflexibiliteit. Door de combinatie van al deze elementen voldoet het model aan elke lichte transportbehoefte – van 5,2 tot 8,6 m3, een bruto voertuiggewicht van 2,80 tot 3,05 ton en een laadvermogen tot 1,3 ton.

Autocomfort en geavanceerd infotainment

De Talento-interieurs zorgen voor maximaal comfort en een uitstekende ergonomie, met dank aan stevige stoffen en goed geprofileerde stoelen. De optimale positie van het stuurwiel en de bedieningselementen maken het dagelijks rijden bovendien ontspannender en veiliger. De cabine is praktisch en functioneel mede dankzij de vele opbergvakken (90 liter) en slimme oplossingen zoals het ‘mobiele kantoor’ (bestaande uit opbergruimte onder de zitting, een innovatieve, inklapbare centrale stoel en een houder voor tablet of smartphone). Om nog maar te zwijgen van de 7″ Touch-Radio Navigatie met geïntegreerde Apple CarPlay en Android Auto™-compatibiliteit; navigatiesysteem met 2D- en 2,5D (Birdview) display; FM/AM-radio (DAB standaard in alle modellen); afspelen van muziekbestanden via USB- en AUX-aansluitingen; handsfree Bluetooth®-systeem met stuurwielbediening. Dit alles bevestigt de missie van de Talento om de kwaliteit van het werk van professionals te verbeteren in een comfortable werkomgeving.

De Fiat Talento DCT is er vanaf € 25.925. Er is al een Talento vanaf € 20.720.

Interesse?

Heb jij interesse in de nieuwe Talento met automaat? Neem dan contact op met onze account manager Kelvin Dias

  • Email: kelvin@zeeuw.nl
  • Tel.: 0639270055
HomeFiat ProfessionalNieuwsFiat Professional Talento met automatische versnellingsbak vanaf € 25.925

Heb je een vraag?