De Fiat Professional Talento Pro Line 24 april 2020

EFFICIENT, FLEXIBEL & ELEGANT

Zoekt u als ondernemer een voertuig dat altijd inzetbaar is? Gaat u zakelijke uitdagingen niet uit de weg? Gaat u doelgericht te werk? Dan past de Talento Pro Line gesloten bestelwagen of dubbele cabine uitstekend bij u. Alles wat u zoekt in een betrouwbare bedrijfswagen treft u aan in de Talento Pro Line. De zeer complete uitrusting, het exclusieve en subtiele design dat tot in het kleinste detail is afgewerkt en de slimme mediasystemen aan boord zullen ervoor zorgen dat uw bedrijf, in klasse en stijl, alle werkzaamheden kan uitvoeren.

De Talento Pro Line is beschikbaar in een gesloten bestel variant met 3 zitplaatsen en een dubbele cabine variant met 5 zitplaatsen. Daarnaast heeft deze Talento een chique voorkomen dankzij alle, in carrosseriekleur mee gespoten, delen zoals de gehele voorbumper en spiegelkappen. Door de LED dagrijverlichting en de, in de bumper geïntegreerde mistlampen, straalt de Talento Pro Line klasse uit. Het geheel wordt zo modern afgewerkt.

Fiat Professional - Talento Pro Line schuin vooraanzicht

KRACHTIG INNERLIJK

Ook aan het innerlijk mag het niet ontbreken dankzij de krachtige 2.0 liter motor met maar liefst 170pk en 380Nm aan koppel. Dit koppel heeft u al vanaf 1500 toeren waardoor u gegarandeerd bent van optimaal rijgenot.  De Talento Pro Line krijgt een sportieve tint dankzij de dakspoiler. Ook aan de achterzijde is duidelijk zichtbaar dat alle bumper delen in carrosseriekleur zijn mee gespoten. Hierdoor steken de glasslook panelen op de achterdeuren en zijkanten, mooi af. Dit geheel wordt gecomplementeerd door de RVS sidebars.

Door deze balans van elementen is de Talento Pro Line een stijlvolle vertoning. Bij de gesloten bestel variant zullen de glass-look panelen in zijn geheel doorlopen waardoor het gelijkend zal zijn zoals de afbeelding van de dubbele cabine variant. Bij de dubbele cabine variant is de 2e zitrij namelijk voorzien van privacy glass.

Fiat Professional - Talento Pro Line extrieur

ELEGANT INTERIEUR

Naast het elegante uiterlijk heeft de Talento Pro Line ook een elegant interieur. Hierdoor kunt u uitrusten tijdens het rijden en zich voorbereiden op uw volgende klus. Neem plaats in de comfortabele lederen bestuurdersstoel met armsteun en lende steun. Dankzij de stoelverwarming kunt u ook tijdens de koudere jaargetijden genieten van een comfortabele zitting.

In de dubbele cabine variant zal de luxe passagiersstoel voorzien zijn van een armsteun, lende steun, hoogte verstelling en stoelverwarming. Tevens zal er een airbag voor uw passagier aanwezig zijn. Bij de gesloten bestel variant zal de bijrijdersstoel vervangen worden door een luxe tweezits bijrijdersbank met opklapbare schrijftafel met plateau en met opbergruimte onder de bank. Tevens zal de buitenste zitplaats voorzien zijn van stoelverwarming.

De cabine is uitgerust met speciale anti-vuil matten, welke al het vuil absorberen en zo het interieur netjes en schoon houden. Zo staat uw Talento Pro Line er altijd representatief bij.

Fiat_Pro_Talento Pro Line - interieur

Het lederen interieur is tot in detail afgewerkt mede dankzij de bruine stiksels dat overeenkomt met het dashboard. Bij de dubbele cabine variant is de tweede zitrij voorzien van drie individueel verstelbare stoelen, twee opklapbare middenarmsteunen en ISOFIX op de buitenste zitplaatsen. Drie LED spots met individuele schakelaars en twee extra luidsprekers in de hemel ter hoogte van de b-stijlen. Ook zijn er oprolbare zonneschermen links en rechts.

Om het in- en uitstappen te vergemakkelijken zitten er schuifdeuren aan de linker- en rechterzijde. Ook de tweede zitrij is voorzien van de speciale anti-vuil matten. Hierdoor blijft alles netjes en schoon.

Fiat Professional - Talento Pro Line exterieur

Het lederen stuurwiel voelt solide en luxe aan, maar ook de pookknop is strak afgewerkt met een chromen omlijsting. De rest van het interieur is voorzien van piano zwarte, hoogglans gelakte sierlijsten en bruine dashboard elementen. Onder het dashboard zit de ambiante LED instapverlichting. Dit verlicht uw interieur subtiel wanneer u het portier opent. De Talento Pro Line nodigt u uit om plaats te nemen achter het stuur en samen de dag te beginnen.

INTELLIGENT KARAKTER

Niet alleen een elegant uiterlijk en een elegant interieur zijn belangrijk, de ideale bedrijfswagen moet ook over de nodige intelligentie beschikken. Dit zit bij de Talento Pro Line helemaal goed. Dankzij de volledig geautomatiseerde airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen en het systeem doet de rest.

Fiat Professional - Talento Pro Line exterieur 2

De Talento Pro Line is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van multimedia. Het MediaNav touchscreen navigatiesysteem is voorzien van DAB+ radio, bluetooth handsfree, USB/AUX aansluiting en ondersteund Apple CarPlay en AndroidAuto. Met dit laatste integreert uw telefoon naadloos met uw multimediasysteem waardoor u bijvoorbeeld kunt navigeren via Google Maps en muziek kunt luisteren via Spotify.

Om deze functie extra gemakkelijk toegankelijk te maken is er een telefoonhouder beschikbaar met oplaadmogelijkheid. Kortom de Talento Pro Line neemt al het werk uit handen en zorgt dat u comfortabel en uitgerust aankomt op uw bestemming.

Fiat Professional - Talento Pro Line Intelligent Karakter

EFFICIËNTE ALLESKUNNER

Naast een elegant uiterlijk, elegant interieur en een intelligent karakter, is de Talento Pro Line een echte alleskunner en doet dat op een efficiënte wijze. De laadruimte is mooi vierkant vormgegeven waardoor alle ruimte goed benut kan worden. Hierdoor heeft de dubbele cabine variant een capaciteit van 4m3 aan volume en 950kg aan gewicht. De gesloten bestel variant heeft een capaciteit van 6m3 aan volume en tot wel 1046kg aan gewicht.

Dit alles is ook nog eens stijlvol afgewerkt met een grijze 9mm mulitplex laadvloer en lichtgewicht kunststof zijwandpanelen en achterdeurpanelen. De laadruimte is voorzien van LED verlichting zodat u bij dag en nacht alles in uw laadruimte kunt vinden. Uw Talento Pro Line blijft dankzij deze inrichting er altijd netjes en representatief uitzien.

Fiat Professional - Talento Pro Line efficiente alleskunner

Fiat Professional - Talento Pro Line efficiente alleskunner 2

VEILIGHEID STAAT VOOROP

Lading, passagiers, werkploegen en ook uzelf moeten elke dag veilig op hun bestemming aankomen. Daarom is de Talento Pro Line standaard uitgerust met geavanceerde rijassistentie- en veiligheidssystemen.

TRACTION +

Traction+ verbetert de tractie in situaties met weinig grip. Wanneer een van de aangedreven wielen doorslipt of de grip van beide wielen niet gelijk is, zorgt het systeem dat de aandrijfkracht wordt overgebracht naar het wiel dat nog wel voldoende grip heeft. Dit staat garant voor een stabiel en veilig rijgedrag bij gladheid en op wegoppervlakken met verminderde grip.

VOLWAARDIG RESERVEWIEL

De Talento Pro Line is uitgerust met een volwaardig reservewiel waardoor u altijd uw weg weer kunt vervolgen.

ANTIBLOKKEERSYSTEEM (ABS)

Het antiblokkeersysteem voorkomt bij krachtig remmen het blokkeren of doorslippen van een of meer wielen, zodat het voertuig bestuurbaar blijft en onder alle omstandigheden en een zo kort mogelijke remweg is gegarandeerd.

ELEKTRONISCHE REMKRACHTVERDELING (EBD)

Elektronische remkrachtverdeling (EBD) verdeelt de remkracht over de voor- en achterwielen om in alle rijsituaties van een stabiele remwerking te zijn verzekerd.

HYDRAULISCHE REMASSISTENTIE (HBA)

Hydraulische remassistentie is een functie van het ABS-systeem die op basis van de snelheid waarmee het rempedaal wordt ingetrapt signaleert wanneer de bestuurder een noodstop wil maken. In dat geval wordt automatisch de remdruk verhoogd, waardoor het voertuig met het maximale remvermogen tot stilstand wordt gebracht.

HILL HOLDER

Deze functie houdt bij het omhoog wegrijden op een helling het voertuig nog even geremd, zodat zelfs bij een vol beladen voertuig de handrem niet gebruikt hoeft te worden om terugrollen te voorkomen.

TRAILER STABILITY ASSIST (TSA)

De Talento Pro Line is voorzien van een trekhaak met Trailer Stability Assist en een Jaeger stekker, 13-polig waarvan 8 aangesloten. Het Trailer Stability Assist-systeem bewaakt de koersstabiliteit bij het trekken van een aanhanger. Wanneer deze dreigt te gaan slingeren, past het systeem automatisch het motorvermogen aan en remt het zonodig de wielen afzonderlijk af om zo de stabiliteit van de aanhanger combinatie te herstellen.

ELECTRONIC STABILITY CONTROL (ESC)

Dit systeem houdt het voertuig bestuurbaar bij plotselinge uitwijkmanoeuvres en andere gevaarlijke situaties. Wanneer het voertuig een andere koers volgt dan bedoeld, grijpt het systeem in door het aandrijfkoppel te reduceren en de wielen afzonderlijk af te remmen, zodat de bestuurder het voertuig weer volledig onder controle kan krijgen.

Fiat Professional - Talento Pro line veiligheid staat voorop

STANDAARD UITRUSTING TALENTO PRO LINE

Exterieur

  • In carrosseriekleur meegespoten voor- en achterbumper, zijstootlijsten en hoekdelen achterzijde
  • Dakspoiler in carrosseriekleur
  • Glass look panelen zijwanden en achterdeuren
  • Sidebars ovaal geborsteld RVS

Interieur

  • Leder interieur voorzien van bruin stiksel en bruin Talento logo in rugleuning
  • In hoogte en diepte verstelbaar lederen stuurwiel
  • Instaplijsten voor RVS met Talento logo
  • Ambiante LED instapverlichting interieur voor
  • Glanzend zwart gelakte omlijsting ventilatierooster en centrale console
  • Verchroomde inleg versnellingspookknop en portieropener binnenzijde
  • Antivuil matten voor
  • Afsluitbaar dashboard kastje, bovenzijde bij passagierszijde
  • Rokerspakket

Stoelen & veiligheid inzittenden

  • Luxe verstelbare bestuurdersstoel met armsteun, lendensteun en hoogte verstelling
  • Airbag bestuurder
  • Sleutels en afstandsbedieningen
  • Keyless Entry / Keyless Go

Beschikbare kleuren:

  • Donkergrijs (360)
  • Zwart (347)

Audio & navigatie

  • MEDIANAV Touchscreen navigatiesysteem met DAB+ radio, Bluetooth en USB/Aux aansluiting en Apple Carplay / Android Auto ondersteuning
  • Smartphone houder met USB oplaadaansluiting
  • Airconditioning
  • Automatische airconditioning

Besturingsondersteuning

  • Cruise control en snelheidsbegrenzer
  • Licht- en regensensor met follow me home functie
  • Parkeersensoren achter met achteruitrijcamera
  • Elektrisch bedienbare voorportierruiten met one-touch functie aan de bestuurderszijde
  • Elektrische verstelbare en verwarmde buitenspiegels

Verlichting

  • LED dagrij verlichting
  • Mistlampen voor

Portieren, ramen en laadruimte

  • Led laadruimte verlichting
  • 9mm multiplex vloer grijs met antislip coating
  • Kunststof zijwandpanelen over gehele zijwand
  • Kunststof achterdeur panelen over gehele achterdeur • 12v aansluiting in D-stijl
  • Zijschuifdeur rechts

Velgen en banden

  • 17-inch lichtmetalen velgen matzwart
  • Volwaardig Reservewiel

Trekhaak

  • Trekhaak met Trailer Swing Control (Jaeger systeem, 13-polig waarvan 8 aangesloten)

Specifieke standaard uitrusting alleen op gesloten bestel:

  • Luxe bijrijdersbank met opklapbare schrijftafel met plateau en met opbergruimte onder de bank
  • Stoelverwarming voor (bestuurdersstoel + buitenste zitplaats van de bank)
  • Volledig tussenschot zonder raam met doorlaad mogelijkheid CargoPlus
  • Viewplus spiegel op zonneklep bijrijder

Specifieke standaard uitrusting alleen op dubbele cabine:

  • Luxe passagiersstoel met armsteun, lendesteun en hoogte verstelling
  • Airbag passagier vóór met lastbegrenzer en gordelspanner
  • Stoelverwarming voorzijde (bestuurdersstoel + passagiersstoel)
  • Zijschuifdeur links met vaste raam
  • Hoofdsteunen 2e zitrij verstelbaar in hoogte en kantelbaar
  • 3-puntsveiligheidsgordels op alle zitplaatsen
  • ABS paneel onderzijde linker zijwand inclusief opbergmogelijkheden en flessenhouder
  • Drie Individueel verstelbare stoelen, twee opklapbare middenarmsteunen en ISOFIX op de buitenste zitplaatsen
  • Drie LED spot leeslampjes met individuele schakelaars
  • Twee extra luidsprekers in de hemel ter hoogte van de b-stijlen
  • Oprolbaar zonnescherm links en rechts
  • Privacyglas 2e zitrij
  • Antivuil matten 2e zitrij

 

Geïnteresseerd in de Talento Pro Line?

Bekijk de voorraad en neem contact met ons op !

 

Voorraad Talento Pro Line Whatsapp ons Bel ons Mail ons

HomeFiat ProfessionalNieuwsDe Fiat Professional Talento Pro Line

Heb je een vraag?