VOORRAAD D€ALS FIAT PROFESSIONAL BIJ ZEEUW AUTOMOTIVE! 15 juni 2020

Heeft u een nieuwe bedrijfswagen nodig? Profiteer dan van de VOORRAAD D€ALS van 15 T/M 30 JUNI.

Mocht u reeds een offerte hebben, neem deze dan mee zodat u zeker weet dat u de juiste voorraad deal te pakken heeft.

BETAAL GEEN RENTE BIJ FINANCIERING

U betaalt tijdens de voorraad deals actieperiode, GEEN RENTE als u financiert*. We houden het graag simpel, dus de 0%financiering is van toepassing op alle modellen en alle versies. Zowel uit voorraad als nieuw te bestellen.

EXTRA VEEL VOORDEEL DANKZIJ DE RIJK UITGERUSTE ACTIEMODELLEN

Fiat Professional presenteert de Pro Editions van de Doblò, Talento en Ducato. Met hun rijke standaarduitrusting zijn ze nog comfortabeler en stijlvoller. Bovendien zijn de Pro Editions zeer scherp geprijsd. Zo krijgt u een complete bedrijfswagen voor een voordelige prijs.
  • Fiat Doblò Pro Edition v.a. €11.885, standaard met o.a. Radio met touchscreen navigatie, airconditioning, elektrische ramen, stuurwielbediening, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en nog veel meer.
  • Fiat Talento Pro Edition v.a. €17.035, standaard met o.a. Radio met touchscreen navigatie, airconditioning, elektrische ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, trekhaak, volwaardig reservewiel en nog veel meer.
  • Fiat Ducato Luxury Pro Edition v.a. €18.325, standaard met o.a. Radio met touchscreen navigatie, airconditioning, elektrische ramen, achteruitrijcamera, bumpers in carrosseriekleur, LED dagrijverlichting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en nog veel meer.

RIJDEN BINNEN 10 DAGEN

Kiest u voor een van onze voorraadmodellen, dan rijdt u al binnen 10 DAGEN weg! Onze voorraad is zeer divers. Want naast de Pro Edition actiemodellen hebben we ook de bijtellingsvriendelijke Fiat Talento Business Pro en de nieuwe Fiat Ducato met 9-TRAPS AUTOMAAT beschikbaar. Uw ideale bedrijfswagen is waarschijnlijk al op u aan het wachten.
Ontdek snel onze actuele voorraad door op de onderstaande knop te klikken:
Bekijk de actuele voorraad hier!

Of neem contact op met onze accountmanager Kelvin Dias

📞 0639270055

📩 kelvin@zeeuw.nl
Voorraad deals Fiat Professional
HomeFiat ProfessionalNieuwsVOORRAAD D€ALS FIAT PROFESSIONAL BIJ ZEEUW AUTOMOTIVE!

Heb je een vraag?