Het icoon onder de stadsauto’s gaat hybride
Fiat 500

Fiat 500 Hybrid Launch Edition

500 brengt hybride mobiliteit naar een stijlvolle wereld

De nieuwe 500  Hybrid Launch Edition worden uitgebracht in de exclusieve kleur ‘Verde Rugiada’, een dauwgroene lak die hun duurzame karakter benadrukt. Daarnaast zijn de voorstoelen bekleed met Seaqual® Yarn, een innovatieve kunstvezel van gerecycled plastic dat deels afkomstig is uit zee. Maar dé grote troef van de nieuwe Hybrid-varianten is natuurlijk de geringe CO2-emissie en brandstofverbruik, die tot 20%* lager liggen dan bij de conventionele tegenhangers.​

Nieuwe hybride-aandrijving

Ontdek een nieuwe manier van autorijden: met zijn nieuwe hybride-aandrijving opent de nieuwe Fiat 500 Hybrid de weg naar een wereld van voordelen. Zijn nieuwe hybridetechnologie maakt rijden met de Fiat 500 aantrekkelijker dan ooit: zijn brandstofverbruik ligt maar liefst 20% lager en dankzij zijn aanzienlijk verlaagde CO2-emissies onderscheidt hij zich met een milieuvriendelijk karakter. Dat laatste brengt ook weer andere voordelen met zich mee, zoals een flinke korting op de wegenbelasting* en onbelemmerde toegang tot milieuzones.

Dankzij de E-Assist-functie krijgt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren ondersteuning van de elektromotor. Daarnaast zorgen de functies E-Coasting en E-Breaking voor bijladen van de accu’s tijdens het vaart minderen of afremmen. Zodra de snelheid daarbij lager wordt dan 30 km/h, schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie de motor uit om brandstof te besparen.

Informatie

Betreft hier een Fiat 500 hybrid Launch Edition. De legendarische 500 gaat hybride. En dat doet hij zonder ook maar iets aan stijl of rijplezier in te leveren. Ontdek een nieuwe manier van autorijden: met zijn nieuwe hybride-aandrijving opent de nieuwe Fiat 500 Hybrid de weg naar een wereld van voordelen.

Nu geheel rijklaar voor €17.900,-

Standaard voorzien van o.a.

 • Uconnect 7" touchscreen met Bluetooth / Uconnect Live / USB / DAB+
 • Apple Carplay & Android auto voorbereiding
 • Multifunctioneel technoleder stuurwiel
 • Airconditioning
 • Cruise Control
 • Panoramadak vast met zonnescherm
 • 7" TFT-informatiedisplay in kleur
 • Achterbank in gelijke delen neerklapbaar
 • Parkeersensoren achter
 • 16" lichtmetalen ‘Launch Edition’ velgen
 • Specifiek Launch Edition exterieur
 • Specifieke Seaqual® stoelbekleding (stof)
 • Launch Edition H-badge op B-stijlen
Nu in de showroom:
Van
€ 20.950,-
Nu voor
€ 17.900,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Onze voorraad
Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeFiatActiesFiat 500 Hybrid Launch Edition

Heb je een vraag?