Van
€ 22.450,-
Nu voor
€ 18.950,-
Private lease
€ 274,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Fiat 500 Hybrid Rockstar Matgroen

Gedurfd en sportief als een rockster!

Een onmiskenbaar icoon met onuitgegeven persoonlijkheden. Zijn stijlvolle kant kon u al bewonderen bij de Pop- en Lounge-versies. Het ultieme icoon onder de stadswagens meet zich een sportieve look aan. Het resultaat is bijzonder geslaagd. Geniet van het unieke 500-design in een nieuw, nooit eerder gezien jasje: stijlvol en gedurfd. Dat is de nieuwe 500 RockStar

Voortaan kunt u zich ook laten verblinden door de nieuwe topuitvoering de sportieve, gedurfde en suggestieve 500 RockStar.

Nieuwe hybride-aandrijving

Ontdek een nieuwe manier van autorijden: met zijn nieuwe hybride-aandrijving opent de nieuwe Fiat 500 Hybrid de weg naar een wereld van voordelen. Zijn nieuwe hybridetechnologie maakt rijden met de Fiat 500 aantrekkelijker dan ooit: zijn brandstofverbruik ligt maar liefst 20% lager en dankzij zijn aanzienlijk verlaagde CO2-emissies onderscheidt hij zich met een milieuvriendelijk karakter. Dat laatste brengt ook weer andere voordelen met zich mee, zoals een flinke korting op de wegenbelasting* en onbelemmerde toegang tot milieuzones.

Dankzij de E-Assist-functie krijgt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren ondersteuning van de elektromotor. Daarnaast zorgen de functies E-Coasting en E-Breaking voor bijladen van de accu’s tijdens het vaart minderen of afremmen. Zodra de snelheid daarbij lager wordt dan 30 km/h, schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie de motor uit om brandstof te besparen.

Informatie

Betreft hier een compleet nieuwe Fiat 500 Rockstar met de nieuwe zuinige Hybride motor. Deze stoere Rockstar uitvoering is voorzien van de bijzondere Verde Portofino lak. Nu geheel rijklaar incl. 5 jaar garantie € 18.950,- Private Lease op basis van 60 maanden en 10.000 km/jr € 274,- per maand.

Standaard voorzien van o.a.

  • Uconnect Navigate met 7" touchscreen / Bluetooth / Uconnect Live / AUX / USB / DAB+
  • 15" lichtmetalen velgen sportvelgen
  • Cruise control
  • Climate Controle
  • Lederen stuurwiel met audio- en telefoonbediening
  • Regensensor
  • Glazen panoramadak
Nu in de showroom:
Van
€ 22.450,-
Nu voor
€ 18.950,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 274,- p/mnd
Private lease
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Onze voorraad
Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeFiatActiesFiat 500 Hybrid Rockstar Matgroen