Fiat 500 Hybrid Star

Shine Like A Star

Zo’n 3 meter 57 lang, 1 meter 62 breed en 1 meter 49 hoog. En 930 kilo schoon aan de haak. Zie hier de ideale maten van de Fiat 500. Een kleine auto van formaat. Handig en behendig in de stad. Waar je je met de Fiat 500 Star onderscheidt van de grijze massa. Qua uiterlijk. Qua innerlijk. Altijd leuk en hip. Uniek en gedurfd. Modern en innovatief. Dus steeds weer met nieuwe details, nieuwe techniek, nieuwe accessoires, nieuwe looks. De Fiat 500 Star is het helemaal. De 500 Star heeft het allemaal!

Informatie

Betreft hier een Fiat 500 Hybrid Star. Met de chrome details kom je in deze auto zeer stijlvol en glamoureus voor de dag!

Fiat 500 Hybrid Star nu rijklaar vanaf 16.950

Standaard voorzien van o.a.

  • Panoramadak vast met zonnescherm
  • Mistlampen vóór
  • 7” TFT-informatiedisplay in kleur
  • Parkeersensoren achter
  • Inzetstuk op achterbumper in chroom
  • Star interieur
  • 16 inch lichtmetalen velgen
Nu in de showroom:
Van
€ 19.950,-
Nu voor
€ 16.950,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Onze voorraad
Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeFiatActiesFiat 500 Hybrid Star

Heb je een vraag?