Fiat 500C Hybrid Lounge

Geniet van de zon met je cabrio!

Stijl. Je hebt het of je hebt het niet. De Fiat 500C Hybrid Lounge heeft het zeker. Met de C van Cool. Qua uitstraling, uiterlijk en uitrusting. Maar vooral ook qua aankleding. Steeds mooier, steeds eleganter, steeds stijlvoller! Plezier staat voorop bij de verfrissende Fiat 500C. Open je elektrische soft-top (verkrijgbaar in ivoor-wit, rood of zwart) met een druk op de knop. En geniet van je vrijheid. Over vrijheid gesproken: De 500C Hybrid Lounge heeft veel mogelijkheden voor personalisering. Geef ‘m jouw personal touch! Het is jouw feestje. Jouw Fiat 500 Cabrio.

Nieuwe hybride-aandrijving

Ontdek een nieuwe manier van autorijden: met zijn nieuwe hybride-aandrijving opent de nieuwe Fiat 500 Hybrid de weg naar een wereld van voordelen. Zijn nieuwe hybridetechnologie maakt rijden met de Fiat 500 aantrekkelijker dan ooit: zijn brandstofverbruik ligt maar liefst 20% lager en dankzij zijn aanzienlijk verlaagde CO2-emissies onderscheidt hij zich met een milieuvriendelijk karakter. Dat laatste brengt ook weer andere voordelen met zich mee, zoals een flinke korting op de wegenbelasting* en onbelemmerde toegang tot milieuzones.

Dankzij de E-Assist-functie krijgt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren ondersteuning van de elektromotor. Daarnaast zorgen de functies E-Coasting en E-Breaking voor bijladen van de accu’s tijdens het vaart minderen of afremmen. Zodra de snelheid daarbij lager wordt dan 30 km/h, schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie de motor uit om brandstof te besparen.

Informatie

Betreft hier een Fiat 500C hybrid lounge. Deze cabrio hybrid lounge uitvoering is niet alleen hip, maar met een druk op de knop open je ook de weg naar vrijheid. Ontdek een nieuwe manier van autorijden: met zijn nieuwe hybride-aandrijving opent de nieuwe Fiat 500C Hybrid de weg naar een wereld van voordelen.

Nu geheel rijklaar voor €17.950

Meerprijs voor navigatie is 495,-

Standaard voorzien van o.a.

  • Uconnect 7" touchscreen / Bluetooth / Uconnect Live / USB / DAB+
  • Apple Carplay & Android auto
  • Multifunctioneel technoleder stuurwiel
  • Airconditioning
  • Cruise Control
  • Achterbank in gelijke delen neerklapbaar
  • Buitenspiegels verwarmbaar
  • Pack Vision
  • Elektrisch soft-top cabriodak
  • 15'' lichtmetalen velgen
Nu in de showroom:
Van
€ 22.613,-
Nu voor
€ 17.950,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Onze voorraad
Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeFiatActiesFiat 500C Hybrid Lounge

Heb je een vraag?