Fiat 500e Business Launch Edition

De terugkeer van een icoon had nog nooit zoveel lading!

Fiat 500e Business Launch Edition

Inmiddels is er een tweede uitvoering van de 500E beschikbaar; de Business Launch Edition. Deze uitvoering is uitsluitend leverbaar als Berlina (hatchback). De volledig elektrische 500e hatchback combineert op slimme wijze de nieuwe “elektrische en duurzame” ziel van de derde generatie 500 met zijn onmiskenbare design en aandacht voor detail.

Nieuw design

De zeer compleet uitgeruste 500 ‘Business’ Launch Edition hatchback onderscheidt zich door zijn geavanceerde panoramische glazen schuifdak, een echt “raam richting de hemel”, dat de passagiersruimte met licht overspoelt en het comfort aan boord verbetert. De achterkant heeft een “klassieke” achterklep en een nieuwe, nu meer uitgesproken spoiler, om de aerodynamische efficiëntie te verbeteren. Door de elektrische aandrijving is de nieuwe Fiat 500e veel ruimer dan de brandstofversie.

Beste actieradius, zeer korte laadtijd

De lithium-ion-accu’s met een capaciteit van 42 kWh geven de New 500 een actieradius van maximaal 320 km in de WLTP- cyclus. Om de laadtijd te optimaliseren, is de elektrische New 500 uitgerust met een 85 kW-snellaadsysteem waarmee het accupakket zeer snel kan worden opgeladen. Het kost bijvoorbeeld slechts 5 minuten om een voldoende energiereserve op te bouwen om 50 kilometer te rijden. Dat is meestal meer dan nodig is voor gemiddeld dagelijks gebruik. En in slechts 35 minuten kan de snellader de accu’s tot 80% opladen.

Private lease

Exclusief bij Zeeuw Automotive rijdt u dit nieuwe model voor het gunstige private lease tarief vanaf €399 per maand. Maar let op alleen geldig zolang de voorraad strekt. Naast private lease is het ook mogelijk om de 500e Business Launch Edition zakelijk te leasen. Dit kan al vanaf €365,- per maand! Wilt u meer informatie over dit model? Neem dan contact met ons op via de telefoon

Bel ons

Of download onderstaande folder van de nieuwe Fiat 500e Business Launch Edition

Folder Fiat 500e Launch Edition

Standaard voorzien van o.a.

  • Uconnect Navigate met 10,25" touchscreen / Bluetooth / Uconnect Live / AUX / USB / DAB+
  • 16" lichtmetalen velgen
  • Halogenen koplampen met ledverlichting
  • Keyless Go en Entry
  • Cruise Control
  • Lane Control
  • Snelladen 85kW
  • Rijbereik 320km (WLTP)
  • Climate control
Nu te bestellen bij ons:
Liever private lease?
€ 399,- p/mnd
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeFiatActiesFiat 500e Business Launch Edition