Fiat 500e cabrio La Prima

De Nieuwe 500 "La Prima" cabrio

Een nieuwe kijk op de wereld! Met zijn cabrio mogelijkheden laat de gloednieuwe cabrio versie van de nieuwe 500 “la Prima” je iedere rit weer genieten van al het moois in de wereld!

Het begin van een nieuw tijdperk

De eerste generatie gaf mensen mobiliteit en vrijheid. De tweede maakte stadsauto’s een cool bezit. De derde zal een nog hoger doel dienen.

De 500E zal trouw blijven aan zijn verleden: alle essentiële lijnen zullen zacht, glad en strak de iconische stijl volgen. En elk detail zal worden ontworpen om een ruimtelijker gevoel te creëren met gebruik van natuurlijke grondstoffen.

Het is tijd voor de 500 om verandering te inspireren, alweer. Om een hoger doel te dienen. – Olivier François – President Fiat Brand Global

Ontworpen voor het volgende decennium

De nieuwe Fiat 500 ”la Prima” wordt gebouwd op een compleet nieuw platform, klaar voor het volgende decennium. Het staat garant voor een competitieve autonomie, met een nog verbluffendere stadscyclus dan eender welke andere Fiat 500. Want makkelijk thuis opladen in snellaadmodus (85kW) is standaard inbegrepen net als de easyWallbox met Fiat logo.

LET OP: de 4.000 euro overheidssubsidie is nog niet in de hierboven genoemde prijs (38.900,-) verwerkt. De 4.000 euro dient hier nog vanaf gehaald te worden!

Voordelen en besparingen

€4.000,- subsidie aan particulieren voor de aanschaf of lease van een elektrische personenauto. Elektrische auto’s die vanaf dit moment gekocht of privé geleaset worden komen in aanmerking voor de subsidie, die vanaf 1 juli 2020 aangevraagd kan worden. LET OP: dit is een potje van de overheid. Zodra het potje leeg is, kan er nog wel aanspraak op gedaan worden. Maar dit wordt pas het volgende jaar uitgekeerd!

Maar ook aan de ondernemers is gedacht. Hier is namelijk de MIA (Milieu-investeringsaftrek) regeling van toepassing. Dit houdt in dat nieuwe, volledig elektrische auto's met een CO2-uitstoot van 0 gr/km in aanmerking komen voor 13,5% MIA. De aanschafprijs van de elektrische 500e cabrio la prima is € 38.900.

De aftrekpost bij de aangifte is dan 13,5% x € 38.900 = € 5.251,5. Bij een tarief van 25% belasting op de winst is uw netto voordeel 25% van € 4.846,5 = € 1.312,88.

Standaard voorzien van o.a.

  • 10"-infotainmentsysteem
  • Apple Car Play & Android auto
  • Draadloze oplaaddock
  • 360° “Drone View”
  • 320km actieradius (WLTP)
  • Fiat Co-Piloot
  • Achteruitrijcamera
Exclusief bij Zeeuw:
Nu voor
€ 36.900,-
Vraag een offerte aan
Liever private lease?
€ 499,- p/mnd
Vraag private lease offerte aan
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Onze voorraad
Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeFiatActiesFiat 500e cabrio La Prima

Heb je een vraag?