Fiat 500e RED

Een kleur die het verschil maakt

(RED) is een hulporganisatie die wereldwijde gezondheidscrises bestrijdt zoals aids, covid en pandemieën in het algemeen. Daarvoor worden partnerschappen aangegaan met internationale merken deze strijd willen ondersteunen. Ook Fiat heeft ervoor gekozen zijn naam aan die van (RED) te verbinden door exclusieve (RED)-edities uit te brengen waaronder de Fiat 500E.

De RED kenmerken zijn bij deze uitvoering onmisbaar! Met het roodgekleurde 500 en Fiat logo onderscheid hij zich van de rest. Ook zijn er nieuwe mogelijkheden wat betreft het interieur. Zo kunt u kiezen uit zwarte of rode stoelbekleding, maar om het nog exclusiever te maken is er een mogelijkheid om te kiezen voor een asymmetrische kleurstelling van het interieur. Hierbij is de bestuurdersstoel rood en zijn de passagiersstoel en achterbank zwart gestoffeerd. Kortom, een leuke en praktische auto met een onderscheidende stijl waarbij u ook de bewuste keuze maakt om andere mensen te helpen.

 

Informatie

Bent u al op de hoogte van de Fiat Subsidieverdubbelaar? Bij de aanschaf van een Fiat 500e ontvangt u maar liefst €3.350,- overheidssubsidie. Fiat verdubbeld deze subsidie, dus de totale korting kan oplopen tot € 6.700,-

- Leverbaar in diverse kleuren: Ice White, Onyx Black, Red by Red
- Extra optie's: 16'' lichtmetalen velgen, Mopar laadkabel mode 3

Standaard voorzien van o.a.

 • Cruise Control
 • Verkeersbordherkenning & informatie
 • Uconnect™ 10,25" met Bluetooth, DAB & USB, navigatie
 • Apple Carplay® / Android Auto™ voorbereiding
 • Uconnect services
 • Kunstlederen stuurwiel met audiobediening
 • Automatische airconditioning
 • Raamomlijsting in chroom
 • EV Drive Mode Selector (Normal - Range - Sherpa)
 • 42 kWh accupakket
 • Speciale 500e RED bekleding
 • RED Edition details op stuurwiel, velg, grille
Van
€ 33.150,-
Nu voor
€ 29.800,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Onze voorraad
Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeFiatActiesFiat 500e RED

Heb je een vraag?