Fiat Panda Hybrid City Life

DE PERFECTE STADSAUTO

Origineel, slim en connected: de nieuwe Panda City Life is de ultieme auto voor in en om de stad. Deze echte stadsauto is voor al je dagelijkse activiteiten: werk, sport, op pad met de kinderen. En natuurlijk je social life!

Nieuwe hybride-aandrijving

Ontdek een nieuwe manier van autorijden: met zijn nieuwe hybride-aandrijving opent de nieuwe Fiat Panda Hybrid de weg naar een wereld van voordelen. Zijn nieuwe hybridetechnologie maakt rijden met de Fiat Panda aantrekkelijker dan ooit: zijn brandstofverbruik ligt maar liefst 20% lager en dankzij zijn aanzienlijk verlaagde CO2-emissies onderscheidt hij zich met een milieuvriendelijk karakter. Dat laatste brengt ook weer andere voordelen met zich mee, zoals een flinke korting op de wegenbelasting* en onbelemmerde toegang tot milieuzones.

Dankzij de E-Assist-functie krijgt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren ondersteuning van de elektromotor. Daarnaast zorgen de functies E-Coasting en E-Breaking voor bijladen van de accu’s tijdens het vaart minderen of afremmen. Zodra de snelheid daarbij lager wordt dan 30 km/h, schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie de motor uit om brandstof te besparen.

Informatie

Betreft hier een compleet nieuwe Fiat Panda Hybrid City Life met de nieuwe zuinige Hybride motor. Deze City Life uitvoering is voorzien van extra stevige bumpers, chique 15-inch velgen en flankstootlijsten.

Nu geheel rijklaar voor €16.650,-

Leverbaar in de kleuren:
- Bianco Gelato
- Blu Ceramico
- Grigio Moda
- Nero Cinema
- Verde Toscane*
- Grigio Maestro*

*Metallic lak: meerpijs €100,-

Actiemodellen voorzien van o.a.

 • 7-inch touchscreenradio met Apple Carplay / Android Auto, Bluetooth en DAB
 • Buitenspiegels elektrisch verstelbaar en verwarmbaar
 • 15" velgen
 • Stuurwiel met audio- en telefoonbediening
 • Specifieke bumpers, dakrails en flankstootlijsten
 • Binnenbekleding - Stof
 • Getinte ruiten
 • Centraal vergrendeling met afstandsbediening
 • Handmatige airconditioning met pollenfilter
 • Elektrisch bediende ramen voor
 • Twee hoofdsteunen achteraan in hoogte verstelbaar
 • Stuurwiel in hoogte verstelbaar
 • Pack City: Buitenspiegels verwarmd en elektrisch verstelbaar
Nu in de showroom:
Van
€ 16.800,-
Nu voor
€ 16.650,-
Gratis offerte
Let op! Geld lenen kost geld.
Liever financieren?

Bent u een particuliere of zakelijke klant en u wilt uw nieuwe of gebruikte auto financieren. U zoekt een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden. Met zekerheid en zonder gedoe. Wij helpen u hierbij graag. Bij Zeeuw Automotive kunt u gebruik maken van verschillende financieringsvormen. Zodat u zorgeloos en met een gerust hart van uw auto kunt genieten.

Voordelen van een autofinanciering bij Zeeuw Automotive:

-Zeer scherpe rentetarieven
-Vaste rente gedurende de gehele looptijd
-Lagere maandbedragen mogelijk door het inbouwen slottermijn
-Uw dealer is en blijft uw aanspreekpunt

Al onze financieringsproducten worden met zorg en deskundigheid ontwikkeld voor onze merken.

Onze voorraad
Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeFiatActiesFiat Panda Hybrid City Life

Heb je een vraag?