Van
€ 27.490,-
Nu voor
€ 23.450,-

Fiat Tipo City Life

Fiat Tipo

De Tipo is verkrijgbaar in zowel een Hatchback als een Stationwagen. Ontwikkeld met het oog op functionaliteit en volgens het no nonsense principe, staat de Tipo voor bewezen kwaliteit en techniek.

Aandacht voor details

Een rijke standaarduitrusting, enorme ruimte en heerlijk comfort. Dat zijn de kenmerken voor de nieuwe Fiat Tipo. U herkent hem aan de opvallende LED-verlichting en de in het oog springende, horizontale grille met verchroomde details. Aan werkelijk alles is gedacht en dat maken deze nieuwe Hatchback en Stationwagen van Fiat zo aantrekkelijk.

Het exterieur mag er wezen, het interieur ziet er ook verrassend stijlvol uit. Zo beschikt de Fiat Tipo over een geheel nieuw, strak dashboard. Optioneel is de Uconnect™ 7”HD Live tablet. Hierdoor is onder andere Apple CarPlay mogelijk.

Informatie

Het is tijd om nieuwe wegen in te slaan, met de perfecte avontuurlijke partner: de nieuwe Tipo City Life. Laat je verrassen door zijn stoere looks, geavanceerde technologie en nieuwe, milieuvriendelijkere motoren.

Nu tot wel € 2.500 voordeel.

Standaard voorzien van o.a.

  • Automatische airconditioning
  • 7" Uconnect™ radio met Bluetooth, DAB & USB
  • Apple Carplay en Android auto
  • Cruise control
  • Lederen stuur en versnellingspook
Nu in de showroom:
Van
€ 27.490,-
Nu voor
€ 23.450,-
Gratis offerte
Onze voorraad
Disclaimer

Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie.

HomeFiatActiesFiat Tipo City Life

Heb je een vraag?