Fiat voorraad actie

LIKE IT? DRIVE IT!

Stel je rijplezier niet langer uit. Geniet tot 31 juli van waanzinnige deals op alle Fiat voorraadmodellen, en rij direct weg in een nieuwe Fiat!

  • Fiat 500 Hybrid vanaf € 209 p/m private lease
  • Fiat 500X vanaf € 21.990
  • Fiat Tipo vanaf € 19.490
  • Fiat Panda Hybrid vanaf € 14.240
Onze voorraad
Disclaimer

(1) De genoemde vanafprijs voor de Fiat 500 Hybrid is inclusief € 1.500 bonus. Private Lease: Particulier aanbod op basis van Operational Lease via Leasys Nederland B.V. (KvK 70016895). Operational Lease exclusief brandstof. Vermelde vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 7.500 km per jaar. Aanbod op basis van Private Lease Budget. Condities vindt u terug op www.leasys.com/nl/dutch/documenten. Tarieven afgerond op hele euro’s. Onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. Leasys behoudt zich het recht voor om onvolledig of incorrect ingevulde aanvragen uit te sluiten van deelname. Leasys Nederland B.V., behoudt zich het recht om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen.

(2) De getoonde vanafprijs voor de Fiat 500X is inclusief een bonus van € 2.600.

(3) De getoonde vanafprijs voor de Fiat Tipo is inclusief een bonus van € 1.800.

(4) De genoemde vanafprijs voor de Fiat Panda Hybrid is inclusief € 350 Bonus.

(1-4) De actie is geldig van 1 juli t/m 31 juli 2020, bij deelnemende dealers en bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model. Bovengenoemde vanafprijzen zijn inclusief btw, bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde acties zijn alleen geldig voor particuliere aankopen. De gestelde vanafprijzen zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad.

HomeFiatActiesFiat voorraad actie