Nu vanaf
€ 15.195,-
Private lease
€ 219,-

500

Details maken de perfectie

Echte legendes raken nooit gedateerd: ze gaan met hun tijd mee. Daarom zijn het design en interieur van de 500 vernieuwd en is ook zijn technologie weer helemaal up-to-date. Voor een echte perfectionist kan het immers altijd beter.

De 500 volgt geen trends, maar zet ze. Het interieur is afgewerkt met de modernste materialen en bekledingsstoffen die rechtstreeks afkomstig zijn van de catwalks in Milaan. Zoals de stof in ‘Prince of Wales’ met een speels ruitmotief geïnspireerd op de jaren 60.

De Fiat 500 is leverbaar in drie uitvoeringen namelijk in een Young, Lounge of Sport uitvoering. Elke uitvoering heeft dan ook zijn eigen standaard uitrusting die u terug kunt vinden in de prijslijst onderaan de pagina. Naast de drie uitvoeringen heeft Fiat ook ‘Special Editions’ ontworpen. De Mirror, Collezione en de Spiaggina zijn hier voorbeelden van.

Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op het basismodel.

*De technische specificaties zijn gebaseerd op de Fiat 500 Young uitvoering.

 

Bekijk de voorraad
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
HomeFiatModellen500