Nu vanaf
€ 17.790,-

Fiat 500

De nieuwe Fiat 500 hybride, een perfecte stadsauto

Groots in compactheid, dat is de iconische Fiat 500. Met zijn 3 meter 57 in lengte, 1 meter 62 in breedte en 1 meter 49 hoogte, is hij absoluut de perfecte stadsauto. En nu voorzien van nieuwe details, nieuwe techniek, nieuwe accessoires, maar mét zijn vertrouwde looks! De nieuwe Fiat 500 is met zijn tijd meegegaan en toch zijn unieke zelf gebleven. Dat kunnen alleen de échte legendes.

Zorgeloos achter het stuur

Met de Fiat 500 kun je altijd zorgeloos op weg. De cruisecontrol helpt je om je de hele route aan de juiste snelheid te houden. De Hill Holder voorkomt dat je op steile hellingen achteruit rolt als je de rem loslaat en dankzij het ESP-systeem blijft je auto bestuurbaar bij gladheid of onverwachte manoeuvres.

Milieuvriendelijk karakter

Stap in de nieuwe hybride Fiat 500 en ontdek een nieuwe manier van autorijden. Dankzij de E-Assist-functie krijgt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren ondersteuning van de elektromotor. De E-Coasting en E-Breaking functies zorgen voor het bijladen van de accu’s tijdens het vaart minderen of afremmen. Is je snelheid lager dan 30 km/h? Dan schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie de motor uit om brandstof te besparen. Het brandstofverbruik ligt bij deze 500 daardoor 20% lager dan bij zijn voorganger. Dankzij de aanzienlijk verlaagde CO2-emissie onderscheidt hij zich door een milieuvriendelijk karakter. Bovendien heb je toegang tot iedere milieuzone. Maar vergis je niet, deze charmante stadsauto heeft een max. vermogen van 70kW en maar liefst 167 km p/u.

Met de nieuwe Fiat 500 reis je in stijl

De Fiat 500 is leverbaar als 3-deurs hatchback en als cabrio (Fiat 500c), waarbij de softtop naar wens zwart, grijs, beige of rood van kleur is. Bovendien heb je de keuze uit vier verschillende uitvoeringen, de Cult, Club, Dolcevita en de RED. Allemaal met hun eigen luxe- en sportiviteitsniveau. En alsof dat nog niet genoeg is heb je ook nog eens de keuze uit maar liefst 7 carrosseriekleuren namelijk Arancia Sicilia, Bianco Gelato, Bianco Gelato & Tetto Nero Vesuvio (Bicolore), Blu Dipinto Di Blu, Grigio Pompei, Nero Cinema en Verde Rugiada.

Fiat 500 acties bekijken of toch liever een occasion?

Bekijk onze huidige acties voor een nieuwe Fiat.  Liever een tweedehands Fiat 500? Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de Fiat 500 occasions pagina voor de mogelijkheden.

Plan een proefrit Bekijk de voorraad
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad

Disclaimer

De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.

HomeFiatModellenFiat 500

Heb je een vraag?