Nu vanaf
€ 22.290,-

Fiat 500C

Geniet van La Dolce Vita

We kunnen hier weliswaar minder vaak van de zon genieten als in Italië, Maar áls hij dan schijnt… dan wil je daar natuurlijk optimaal van profiteren. De Fiat 500C biedt je die mogelijkheid! Met één druk op de knop gaat de kap open en voel je de zonnestralen op je huid. Laat het weer het niet toe met open dak te rijden? Geen nood. De stijlvolle kleurcombinaties van de kap en de carrosserie maken dat meer dan goed. Je kunt kiezen uit een zwarte, rode of beige kap. Combineer dit naar keuze met een carrosserie in kleur Rugiada Green, Cinema Black, Gelato White, Passion Red, Blu Dipinto Di Blu, Sicilia Orange, Pompeï Grey.

Zorgeloos achter het stuur

Met de Fiat 500 Cabrio kun je altijd zorgeloos op weg. De cruisecontrol helpt je om je de hele route aan de juiste snelheid te houden. De Hill Holder voorkomt dat je op steile hellingen achteruit rolt als je de rem loslaat en dankzij het ESP-systeem blijft je auto bestuurbaar bij gladheid of onverwachte manoeuvres.

Milieuvriendelijk karakter van de Fiat 500 cabrio

Stap in de nieuwe hybride Fiat 500 en ontdek een nieuwe manier van autorijden. Dankzij de E-Assist-functie krijgt de benzinemotor bij het optrekken en accelereren ondersteuning van de elektromotor. De E-Coasting en E-Breaking functies zorgen voor het bijladen van de accu’s tijdens het vaart minderen of afremmen. Is je snelheid lager dan 30 km/h? Dan schakelt de geavanceerde Start&Stop-functie de motor uit om brandstof te besparen. Het brandstofverbruik ligt bij deze 500C daardoor 20% lager dan bij zijn voorganger. Dankzij de aanzienlijk verlaagde CO2-emissie onderscheidt hij zich door een milieuvriendelijk karakter. Bovendien heb je toegang tot iedere milieuzone. Maar vergis je niet, deze charmante stadsauto heeft een max. vermogen van 70kW en maar liefst 167 km p/u.

Fiat 500C acties en occasions

Interesse? Bekijk dan eens onze Fiat acties. Liever een tweedehands Fiat 500C? Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden.

Plan een proefrit Bekijk onze voorraad
Technische specificaties
Onze voorraad

Disclaimer

De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.

HomeFiatModellenFiat 500C

Heb je een vraag?