Fiat 500L

De kleine limousine

Het design van de Fiat 500L is vernieuwd. De nieuwe details benadrukken nu nog meer de connectie met zijn ‘grote’ voorbeeld, namelijk de Fiat 500. De snor, het radiatorrooster en de led-dagrijlichten markeren dezelfde iconische glimlach als bij de 500. Ook in profiel ziet u de familieband, met de zijstootstrips en verchroomde deurgrepen en afwerkingsdetails. Daarnaast sluiten ook de chroomaccenten die aan bij het design van de 500-familie. Tot slot, de nieuwe bumpers in koetswerkkleur zetten de elegantie van de wagen in de verf.

Opgroeien is cool

De 500L voegt lijnen toe die het traditionele ontwerp van de 500 helpen beschermen en comfort geven . De nauwelijks aflopende voorruit en de tweedelige knokkel vergroten de ruimte en het zicht voor de passagiers en geven de bestuurder een groot gevoel van veiligheid. De uitgebreide raamruimte die de bestuurder omringt, vermindert blinde vlekken , waardoor enorme hoeveelheden licht het interieur in perfecte 500-stijl kunnen vullen.

Blijdschap voor het hele gezin

Het  panoramische dak biedt iedereen die reist op een 500L met het breedste stuk blauw in zijn categorie maar liefst 1,5 m2. Twee versies: vast en  skydome. De 500L breidt het praktische concept uit omdat het met zijn  4,15 meter lengte, 1,78 meter breedte  en  1,66 meter hoogte de ruimte en het interieurcomfort van een personenwagen combineert met het gemak van parkeren van een stadsauto. Dat is waar 500L voor staat: altijd positief, glimlachend en klaar om iedereen comfortabel te verwelkomen. met zijn 3,17 m3 leefruimte om in alle vrijheid van te genieten.

Het weet hoe belangrijk veiligheid voor uw gezin is

De standaarduitrusting zorgt voor de hoogste niveaus van actieve en passieve veiligheid. Tot 7 airbags, ABS met BAS (Brake Assist System) en de geavanceerde ESC (Electronic Stability Control) met ASR / MSR acceleratie- en deceleratie-antislipfunctie. Hill Holder om het starten op hellingen te vergemakkelijken, actieve DST-besturing die de rijveiligheid en handlingprestaties verbetert, evenals elektronische rollover-beperking, ERM. En om het rijden in het verkeer veiliger te maken, is er de City Brake Control (beschikbaar op aanvraag), een apparaat dat de aanwezigheid van andere voertuigen of obstakels detecteert en automatisch remt om een ​​aanrijding te voorkomen of de gevolgen ervan te verzachten.

De toekomst is ruimte

Een ruimte speciaal voor u ontworpen, gebouwd rond innovatieve technologische en veiligheidsconcepten . 500L  is de auto die u dit alles kan garanderen. En het kan elke situatie aan, ook de toekomst. Daarnaast is de 500L een praktische keuze voor het hele gezin. Van klein tot groot, iedereen krijgt de ruimte. Dit is wat je 100% family-proof noemt!
Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op het basismodel.
Bekijk onze 500L voorraad Plan een proefrit
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad
HomeFiatModellenFiat 500L

Heb je een vraag?