Nu vanaf
€ 24.590,-
Private lease
€ 354,-

Fiat 500X

De compacte stijlvolle SUV van Fiat

De Fiat 500X is alweer vier jaar oud, en dat betekent dat het tijd is voor een mid-life update. Aan de buitenkant zijn er kleine veranderingen zichtbaar. Maar in het interieur en vooral onder de motorkap zijn wel noemenswaardige veranderingen doorgevoerd.

Stijlvolle zichtbaarheid.

Verfijnde styling maakt de nieuwe 500x mooier dan ooit. De nieuwe koplampen met LED-verlichting bieden veel beter zicht en versterken het karakter van de 500X. De LED-achterlichten laten hem nóg beter opvallen in het donker en de nieuwe voor- en achterbumper zorgen voor een stoere uitstraling. Met de nieuwe kleuren is de 500X helemaal naar wens samen te stellen.

De subtiele designdetails, exclusieve bekledingsstoffen, duidelijk afleesbare instrumenten en het nieuwe stuurwiel zorgen voor een mix van stijl en rijcomfort.

Intelligentie en veiligheid van de toekomst

Vanaf vandaag is er een auto die de weg kan lezen: de 500X is voorzien van de nieuwste technologieën. Met deze nieuwe rij-assistentiesystemen zorgt de 500X ervoor dat u altijd alles onder controle heeft tijdens het rijden. Hij herkent de belangrijkste verkeersborden langs de weg en waarschuwt wanneer u harder rijdt dan toegestaan. Met rij-assistentiesystemen van de nieuwste generatie loopt de 500x voorop in zijn klasse.

Efficiency

Met de nieuwe benzinemotoren draagt de 500X bij aan een duurzame toekomst. Daarom wordt hij aangeboden met een tweetal hightech turbo-benzinemotoren die nieuwe maatstaven voor hun klasse stellen op het gebied van brandstofzuinigheid, prestaties, acceleratievermogen en rijcomfort. De nieuwe generatie benzinemotoren zijn zuiniger, stiller en efficiënter. De nieuwe turbo benzinemotoren van de 500X kenmerken zich door een bijzonder spaarzaam karakter: hun brandstofverbruik ligt tot 20 procent lager dan bij hun voorgangers. Toch is dat niet te merken aan de prestaties. Integendeel: doordat een groot deel van het koppel al bij lage toerentallen beschikbaar is, biedt zowel de 120 pk variant als de 150 pk versie ongekende veel rijplezier. De stilheid van de nieuwe motoren zorgt voor rust en comfort.

Connectiviteit

Blijf altijd verbonden met het Uconnect™ Live 7-inch infotainmentsysteem van de nieuwe 500X. Voorzien van Apple CarPlay: zo kunt u onderweg op een veilige manier uw iPhone gebruiken met behulp van spraakbediening, de toetsen op het stuurwiel of het 7-inch HD-kleurentouchscreen in het dashboard.

Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op het basismodel.

Plan een proefrit Bekijk onze 500X voorraad
Technische specificaties
Onze voorraad
HomeFiatModellenFiat 500X

Heb je een vraag?