Fiat 500X

De nieuwe Fiat 500X: en feestje om te zien én om in te rijden.

De Fiat 500X – een compacte en stijlvolle SUV

De Fiat 500X, een feestje om te zien én om in te rijden. Deze Fiat is er eentje voor de avonturiers die zich vrij willen bewegen binnen en buiten de stad. De verfijnde styling maakt de Fiat 500X mooier dan ooit. De LED-achterlichten laten hem nóg beter opvallen in het donker en de nieuwe voor- en achterbumper zorgen voor een stoere uitstraling. Met de nieuwe kleuren is de 500X precies te vormen naar jouw wensen.

De Fiat 500X is je altijd een stapje voor

De auto van nu is er eentje die met je meedenkt. De 500X leest de weg door middel van de nieuwste technologieën. Hij herkent de belangrijkste verkeersborden langs de weg en waarschuwt wanneer je harder rijdt dan toegestaan. Met rij-assistentiesystemen van de nieuwste generatie loopt de 500X voorop in zijn klasse.

Een auto net zo sportief als jij: de Fiat 500X Sport

De Fiat 500X Sport houdt jou moeiteloos bij. Met deze uitvoering trek je nog gemakkelijker op en beweeg je je soepel en vlot door het verkeer.

Klaar voor de toekomst

De Fiat 500X is, net als jij, klaar voor de toekomst. De nieuwe turbo benzinemotoren van de 500X kenmerken zich door een bijzonder spaarzaam karakter: het brandstofverbruik ligt tot 20% lager dan bij
hun voorgangers. Maar aan de prestaties is dit niet te merken, zowel de 120 pk als de 150 pk variant biedt ongekend veel rijplezier. De motoren zijn bovendien ook nog eens lekker stil.

Stay connected

Blijf altijd verbonden met het Uconnect™ Live 7-inch infotainmentsysteem van de nieuwe 500X. Voorzien van Apple CarPlay: zo kunt u onderweg op een veilige manier uw iPhone gebruiken met behulp van spraakbediening, de toetsen op het stuurwiel of het 7-inch HD-kleurentouchscreen in het dashboard.

Er is een Fiat 500X voor iedereen

Welke uitvoering het beste bij jou past, ligt aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Kies bijvoorbeeld de Fiat 500X Cross, Fiat 500X Sport, Fiat 500X Dolce Vita of de Fiat 500X Cabrio Yacht Club. Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op het basismodel.

Fiat 500X OCCASION

Liever een tweedehands Fiat 500X voor een aantrekkelijke prijs? Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden.

Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op het basismodel.

Plan een proefrit Bekijk onze 500X voorraad
Technische specificaties
Onze voorraad

Disclaimer

De inhoud is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde tekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn. Er kunnen derhalve aan de advertentie geen rechten worden ontleend en Zeeuw Automotive kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en volledigheid van de verstrekte informatie. De getoonde afbeeldingen kunnen afwijken.

HomeFiatModellenFiat 500X

Heb je een vraag?