Fiat Tipo

De Fiat Tipo, helemaal jouw type

De Tipo laat zich het best omschrijven als een veelzijdige auto met een tijdloos uiterlijk en een ongekend ruim interieur. De Tipo Komt in twee uitvoeringen: een stationwagen en een hatchback. Welk type het
meest geschikt is voor jou, hangt af van wat jij wilt. Wil jij vooral lekker veel ruimte of ga je voor handzaamheid?

De Tipo Stationwagen – durf groots te denken

Functionaliteit, stijl en comfort komen allemaal samen in de Tipo Stationwagen. Zelfs de allergrootsten hebben genoeg ruimte in deze Tipo Station. Niet zo gek ook met zijn 4,57 meter lengte en 2 meter breedte. Ook de bagage kan zonder problemen mee, door de royaal aanwezige laadruimte aan de achterzijde met een inhoud van 550 liter! De koplampen met LED-dagrijlichten vormen optisch één geheel met de stijlvolle grille, die op zijn beurt weer is voorzien van chroomaccenten. Dakrails zijn standaard aanwezig op de Tipo Stationwagen.

De Tipo Hatchback

De Hatchback is ook geen kleine jongen. Met een lengte van maarliefst 4,37 meter heb je alsnog alle ruimte die je nodig hebt, maar dan iets compacter vormgegeven. Stap in en geniet van het uitzicht, van de
nieuwste technologie en van de hoofd-, been- en bagageruimte. De Hatchback heeft een stijlvolle en stoere frontgrille met aerodynamisch geoptimaliseerde luchtinlaten, mistlampen en verchroomde sierstrips. Een compact, sportief design dat zijn vlotte prestaties en karakter benadrukt. Kortom: een auto met alles erop en eraan. Typisch Tipo!

Alles aan boord om jou bij te benen

De lage laaddrempel zonder opstaande rand zorgt voor een goede toegankelijkheid, terwijl de beschikbare ruimte dankzij het ingenieuze Cargo Magic Space-systeem optimaal kan worden benut. Door de
neerklapbare achterbank bij de stationwagen, kan een vlakke laadvloer met een lengte van maar liefst 1,80 meter worden gecreëerd.

Direct rijden in een Fiat Tipo?

In ons assortiment vind je verschillende uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op het basismodel.

Zeeuw Automotive beschikt over diverse uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op het basismodel.

Plan een proefrit Bekijk onze Tipo voorraad
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad
HomeFiatModellenFiat Tipo

Heb je een vraag?