Nu vanaf
€ 8.950,-

Punto

Nog even actueel als altijd

Essentiële en dynamische lijnen voor een tijdloze compacte auto. De Fiat Punto is een sportieve hatchback voor iedereen: zuinig, praktisch en milieuvriendelijk. Zijn leeftijd is de Fiat Punto niet aan te zien. Gestroomlijnde en strakke voorkant met geïntegreerde richtingaanwijzers en 16” aluminium wielen. Een carrosseriekleurige achterbumpers. Dynamisch, essentieel en tijdloos. Al met al, de Punto is nog even actueel als altijd.

Comfortabele stijl

Comfort en schoonheid vormen de perfecte combinatie: daarom is het interieur van de Punto zowel gastvrij als ruim en comfortabel. Fiat Punto is de compacte auto die is gemaakt om u de schoonheid te geven die u zoekt. Dynamisch, essentieel en tijdloos: het eenvoudige en sterke karakter van de Punto blijkt uit de strakke voorkant, met ventilatieopeningen in een enkel trapeziumvormig profiel. Het ontwerp van de Punto is essentieel en modern.

Zeeuw Automotive beschikt over diverse verschillende uitvoeringen. Bekijk de actuele voorraad voor de mogelijkheden. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op het basismodel.

Bekijk onze Punto voorraad
Technische specificaties
Meer weten? Download onze Brochures & Prijslijst
Onze voorraad
HomeFiatModellenPunto