De Fiat 500X in een sportief jasje 20 september 2019

De nieuwe topversie van de Fiat 500X-familie biedt betere prestaties, meer wendbaarheid, veiligheid en plezier. Deze sportieve crossover dankt zijn uitstekende prestaties aan de nieuwe 1.3 FireFly Turbomotor met een vermogen van 150 pk en 270 Nm aan koppel. De wielgeometrie is aangepast, de vering verlaagd, de kalibratie van de stuurinrichting is verscherpt en hij staat op  19-inch wielen met high-performance banden. Kortom een Fiat 500X in een nieuw sportief jasje!

Naast deze aanpassingen zijn er natuurlijk nog meer nieuwe details zichtbaar. Denk hierbij aan de titanium grijze details die zowel in het exterieur als in het interieur zichtbaar zijn, de verchroomde dubbele uitlaat, de aluminium pookknop, het techno-lederen sportstuurwiel dat onderaan is afgeplat, de Alcantara bekleding op het stuurwiel/instrumentenpaneel (optie) en de exclusieve sportstoelen met speciale stiksels.

Heeft de Fiat 500X Sport uw interesse gewekt? Nog even geduld, want begin november verwachten wij dit sportieve bolide in de showroom.

 

Fiat 500X sport Fiat 500X sport

 

 

 

 

 

 

Fiat 500X sport

Fiat 500X sport

 

 

 

 

 

 

Fiat 500X sport  Fiat 500X sport

HomeFiatNieuwsDe Fiat 500X in een sportief jasje

Heb je een vraag?