De LEGO® Fiat 500F 1 april 2020

Het schaalmodel van de legendarische vintage Fiat 500 die met de beroemdste, kleurrijke bouwstenen ter wereld zal worden gebouwd, werd in Turijn gepresenteerd. Het waren de jaren van de Dolce Vita, van de Italiaanse economische bloei en van de eerste familie-uitstapjes. De vintage Fiat 500 is het icoon van een onvergetelijke tijd in de Italiaanse geschiedenis.

Deze LEGO® Creator Expert Fiat 500 is een prachtige interpretatie van een iconisch en klassiek model uit de auto-industrie. Dit uitdagende model is gebaseerd op de legendarische Fiat 500F van eind jaren 1960. Ook de authentieke details in deze LEGO set, zoals het bagagerek met koffer, het gedetailleerde interieur en het dak, de deuren, de motorkap en de achterklep die open kunnen, zullen zeker in de smaak vallen. Om het Italiaanse thema helemaal compleet te maken, is deze klassieke auto inclusief een opvouwbare schildersezel met een penseel, een palet en een klein ‘schilderij’ van de auto voor het Colosseum in Rome.

Een eerbetoon aan een icoon van Italiaans design

Bouwspeelgoed dat passie tot leven brengt

De LEGO Creator Expert bouwsets zijn bij uitstek geschikt voor volwassenen en tieners met een passie. Van klassieke auto’s tot authentieke gebouwen en van kermisattracties tot andere geliefde objecten. “De geavanceerde Creator Expert LEGO sets worden gekenmerkt door nostalgie, ontspanning, zelfexpressie, tevredenheid en verwondering”, aldus LEGO zelf. En voor kinderen zijn de sets bovendien leuk speelgoed!

Ga op in de karakteristieke details

Icoon van Italiaans design

Geniet van La Dolce Vita met deze geavanceerde LEGO® Creator Expert Fiat 500 boordevol Italiaanse flair en details van LEGO stenen. Het daadwerkelijk zelf bouwen zorgt voor enorm veel plezier en voldoening. Het model is voorzien van een bagagerek, een koffer, een gedetailleerd interieur, een motor, een reservewiel en een dak, deuren, motorkap en achterklep die open kunnen. Bovendien maakt het ‘schilderij’ van de auto voor het Colosseum het Italiaanse gevoel helemaal af.

Deze geavanceerde bouwset maakt deel uit van een geweldige verzameling authentieke LEGO® modelauto’s en andere beroemde, geliefde objecten waarmee je echt van wat tijd voor jezelf kunt genieten. En als je model eenmaal klaar is, is het een indrukwekkende blikvanger.

Nostalgisch karakter. Italiaans design.

Bouw en bewonder

Het bouwbare model is ca. 11 cm hoog, 24 cm lang en 11 cm breed. Bestaat uit maar liefst 960 stukjes en waar je hem ook neerzet, het is en blijft een opvallende blikvanger. Dit verzamelobject wordt uitsluitend aangedreven door fantasie en creativiteit, waardoor je geen batterijen nodig hebt zoals bij andere speelgoedauto’s.

De meegeleverde bouwinstructies zijn helemaal in de stijl van het originele promotiemateriaal en bevatten leuke feitjes over de echte auto, de geschiedenis van Fiat en een interview met de LEGO® ontwerper die deze klassieke auto heeft ontworpen.

LEGO® Creator Expert bouwsets bieden volwassenen en tieners meeslepende bouwuitdagingen die zijn gebaseerd op alles waar ze dol op zijn, zoals klassieke auto’s, authentieke gebouwen, kermisattracties en nog veel meer.

Winnaar Fiat 500 LEGO actie

Door de roerige tijden waar wij ons nu allemaal in bevinden, vinden wij het tijd voor iets leuks, iets positief, even iets anders waarmee je je deze dagen kan bezighouden! En wij hebben daar de perfectie oplossing voor gevonden.

Want laten we eerlijk zijn, het scrollen door social media, het liken van berichten en voortdurend series kijken is natuurlijk hartstikke leuk, maar zelf iets in elkaar zetten waar je trots op kunt zijn dat is nog veel leuker! Daarom heeft LEGO deze fiat 500 gemaakt en die kon jij winnen.

Vandaag was het zover. De winnaar van deze unieke LEGO Fiat 500 werd bekend gemaakt. En de winnaar van de LEGO Fait 500 is geworden… @kiekelam!!

Van harte gefeliciteerd! We zullen verder contact met je opnemen via PM. Namens heel team Zeeuw wens wij je heel veel bouwplezier toe.

 

HomeFiatNieuwsDe LEGO® Fiat 500F

Heb je een vraag?