De nieuwe Fiat Panda Sport 22 oktober 2020

De Fiat Panda loopt ondertussen al heel wat jaren mee en in de tussentijd zijn er al enkele nieuwe uitvoeringen bij gekomen. Maar nu, om het veertig jarige jubileum te vieren, komt er wel een hele leuke en sportieve upgrade aan, namelijk de Fiat Panda Sport!

De Sport heeft een uitrusting met leuke details zoals 16” wielen, in de carrosseriekleur meegespoten spiegelkappen en deurgrepen, sportbadges en een geheel nieuwe matgrijze lak.  Ook het  7” DAB-touchscreen radio met Apple CarPlay en Android Auto mag niet ontbreken. Bovendien valt er nu ook te kiezen uit een zwart dak wat de auto extra sportief maakt.

Ook het interieur is onder handen genomen. Het dashbord heeft een titanium look in combinatie met two-tone bekleding en een techno lederen afwerking. Als dit nog niet sportief genoeg is er ook nog een mogelijkheid om het zogenoemde ‘Pandemonio’ pakket te bestellen. Dit pakket bevat rode stiksels, privacy glass en als finishing touch, rode remklauwen.

FireFly motor in vernieuwde Fiat Panda

De 1.0 FireFly motor is nu leverbaar in alle Panda’s. De 1.0 mild-hybrid driecilinder levert 70 pk en is gekoppeld aan een handbak. Vanuit stilstand wordt je in 14,5 seconden gekatapulteerd naar de 100 km/u. De topsnelheid bedraagt een nauwelijks te bevatten en hoogst illegale 164 km/u. In Nederland was dit al de enige motor die je kon bestellen.

De prijzen en leveringsdetails zijn nog niet bekend maar hopelijk laat dit niet lang meer op zich wachten!

HomeFiatNieuwsDe nieuwe Fiat Panda Sport

Heb je een vraag?