De nieuwe Fiat Topolino! 7 juli 2023

Wat zijn wij enthousiast over de Fiat Topolino! Met zijn lengte van 2,41 meter, een maximale snelheid van 45 km/u en rijbereik van 75 kilometer is het de ideale auto voor korte afstanden of voor in de stad. Opladen doen we met een lang geïntegreerd snoer via het stopcontact, zodat je binnen 4 uur weer volledig opgeladen je route kan vervolgen.

Het charmante design tovert ook direct een glimlach op je gezicht! Er komen twee varianten, namelijk de dichte en de cabrio versie. Beide zijn enkel leverbaar in de kleur Verde Vita en er zijn verder geen keuzes in het interieur of in de wielen. Wel zijn er opmerkelijke accessoires beschikbaar zoals een buitendouche, ideaal voor na een stranddag, en een ventilator voor op het dashboard. Ook aan opbergruimte is gedacht. Met zijn 63 liter is er genoeg ruime voor tassen en gebruiksvoorwerpen.

Wist u dat Topolino in het Italiaans baby muis betekend? Ondanks dat het nog niet zeker is dat de auto naar Nederland komt kunnen wij in ieder geval niet wachten op deze schattige baby muis, oftewel de Fiat Topolino !

HomeFiatNieuwsDe nieuwe Fiat Topolino!

Heb je een vraag?