Meet een Italiaans maatpak aan voor de New 500 met Mopar 3 december 2020

De Fiat New 500, die onlangs in Turijn werd onthuld, is de eerste volledig elektrische auto van FCA. Deze volledig elektrische 500 is voorbestemd om de gewoonten in de wereld van de emissievrije voertuigen te veranderen. Hij werd ontworpen voor iedereen die vanaf nu met de auto van de toekomst wil rijden, inbegrepen Italiaanse stijl en elegantie. Mopar®, het aftersales merk van FCA, was eveneens aanwezig op dit event. Het is duidelijk dat een geavanceerd mobiliteitsconcept niet voorbij kan gaan aan hoogwaardige diensten en accessoires, noch aan maximale aanpassingsmogelijkheden op basis van producten en ideeën die samen met alle betrokken partijen bij de creatie van een nieuw model worden ontwikkeld.

Maatpak van Mopar

Het Mopar-team werkte vanaf de eerste schets van de New 500 samen met collega’s van engineering, styling en productontwikkeling, met als doel maximaal maatwerk te leveren. De authentieke accessoires van Mopar zijn daarom de ideale uitbreiding van de verschillende uitrustingsniveaus van het gamma. Ze zijn perfect in overeenstemming met de geest van het model, in naam van de continuïteit, ontworpen om de elektrische ervaring van de klant te vereenvoudigen.

Mode-accessoires

Mopar heeft gewerkt aan de vier thema’s die de spirit van de New 500 en haar klanten belichamen. Daarom werd er veel nadruk gelegd op het mode-element, met uitrustingen die de verschillende mogelijke nuances van elegantie en het onderscheidend vermogen van de klant (fashion pack) of chroom (chrome pack) versterken, maar altijd rekening houden met het comfort van de klant, met de ‘tunnel zak’ – inclusief een op maat gemaakte tassenbak met speciale compartimenten voor telefoon, make-up en make-up koffer. En dan hebben we het nog niet eens over de speciale diamantgeslepen velgen, een specifiek chroom pakket, de speciale sleutelhanger en het chevronmotief op het dak, dat doet denken aan de mode-industrie en haar vakmanschap.

Sport Techno-accessoires

Van oudsher behoorde de 500 ook tot de sportwereld. In de Sport Techno-line-up heeft Mopar een gebied verkend dat deel uitmaakt van de geschiedenis van het model, door zijn functies naar een ander, sterker niveau te tillen. Exclusieve 17-inch lichtmetalen velgen, spiegelkappen, logo voor en achter en sleutelafdekking, allemaal in mat maratea grijs, waardoor de auto een uitgesproken sportieve uitstraling krijgt. Om nog maar te zwijgen van de specifieke motieven op het dak en de zijkanten. Door een verlichte dorpellijst en de interieurverlichting, voor een extra vleugje helderheid in het passagiersgedeelte.

Een eenvoudige en intuïtieve elektrische ervaring

Laat staan de elektrische ervaring van de klant, die altijd eenvoudig en natuurlijk moet blijven. Een voorbeeld is de 500e kabeldrager. Het lijkt misschien een kleinigheid, maar elk detail is zorgvuldig ontworpen om de duurzaamheid te verbeteren, ook bij het opladen, een aanpak die nu vanzelfsprekend zal zijn voor klanten.

HomeFiatNieuwsMeet een Italiaans maatpak aan voor de New 500 met Mopar

Heb je een vraag?