Prijzen bekend Fiat 500x Capri – Reserveer hem nu! 7 oktober 2021

De eerste openlucht Fiat 500X is een feit! Met slechts een druk op de knop kunt u genieten van een heerlijk zonnetje door middel van het nieuwe Dolce vita dak.

Een jacht op 4 wielen

Net als de speciale 500 Riva-reeks, is het uiterlijk van de beide ‘launch editions’ van de Fiat 500X en Fiat 500 Yachting een eerbetoon aan de “Yacht Club Capri”; een van de 40 meest prestigieuze zeilclubs in Italië. De unieke stijl is geïnspireerd op de zeilkunst en de elegantie van luxejachten. Zo is zowel de auto als de kap in een specifieke blauwe kleur. En verfraaien verchroomde designelementen beide modellen. Als blijk van exclusiviteit van de samenwerking met Yacht Club Capri, pronkt een “Yacht Club Capri”-logo op de zij- en achterkant van de twee Collectors’ Editions.

Prijs Fiat 500X Yacht Club Capri

De 500X Yacht Club Capri voegt een nieuwe variant toe aan de 500X line-up: bovenop de Cross en Sport varianten wordt de 500X nu voor het eerst “open-air.

Het uiterlijk van de Fiat 500X Yachting is een eerbetoon aan de ‘Yacht Club Capri’; een van de meest prestigieuze zeilclubs in Italië.

De Fiat 500X Yachting wordt binnenkort verwacht in onze showroom. De prijzen gaan vanaf €35.590,-.

Ziet u uzelf al helemaal in de Yacht Club Capri rijden? Plan een afspraak in of neem contact op en reserveer hem gelijk!

 
Bel onsMail ons

HomeFiatNieuwsPrijzen bekend Fiat 500x Capri – Reserveer hem nu!

Heb je een vraag?